Jouw sneak preview is onderweg!

Er zal zo een e-mail in je mailbox landen met daarin de link om de preview te kunnen downloaden.

Ik wens je heel veel leesplezier!

Carola

De Gelukkige Eter door Carola van Bemmelen

Help je mee?

Ik heb namelijk een grote wens voor de Gelukkige Eter en dat is dat ik het zoooo ontzettend gaaf zou vinden als we met dit boek de nummer 1 positie bereiken in de bestseller top 60! Daarom heb ik een belangrijke vraag voor je. Lees dus vooral verder...

De Gelukkige Eter is een belangrijk boek

Het staat bomvol nieuwe en revolutionaire informatie die heel veel mensen kan inspireren anders om te gaan met eten en diëten. Zo ontzettend veel (vooral) vrouwen zijn de wanhoop nabij en zijn hun zelfvertrouwen kwijt als het gaat over het bereiken van een gezond lichaam, meer energie en het bereiken van een natuurlijk gewicht. Veel van hen beginnen iedere maandag opnieuw met een dieet. En krijgen vervolgens een steeds grotere hekel aan zichzelf omdat het weer niet lukt. Dat ondermijnt ons geluk. Als vrouwen. Als samenleving. 

Je bent geen slappeling

Het heeft helemaal niets met een gebrek aan wilskracht te maken. En vaak ook niet met een eetstoornis of gebrek aan medicijnen als anti-depressiva. De huidige eet- en dieetcultuur staat gewoon haaks op de werking van ons  instinct. Werkelijk geen enkel dieet of eetstijl houdt rekening met hoe ons brein gestrikt is als het gaat over eten. Daarom zijn zoveel mensen te dik en daarom houden we geen enkel dieet of gezonde leefstijl vol. Laat jezelf niets wijsmaken hier! 

Stop de eet-dieet-cirkel-stress

Hoe fijn zou het zijn als we onszelf en onze ´lotgenoten´ kunnen helpen om los te breken uit die eindeloze eet-dieet-cirkel en de stress, maar ook het verdriet dat je daarvan kunt hebben!  Mijn grote wens is daarom dat het boek gelijk vanaf verschijning goed zichtbaar is in de boekhandels zodat het heel veel vrouwen (en natuurlijk ook mannen) kan inspireren en helpen. 

Begrijp hoe ons brein werkelijk omgaat met eten

Wat zou er gebeuren wanneer al deze vrouwen gaan begrijpen hoe ons brein werkelijk omgaat met eten. En vervolgens zouden gaan eten zoals dat past bij hun oerbrein, bij hun ware natuur en instinct? Als al deze vrouwen weer gaan houden van zichzelf en daarmee hun vrouwelijke kracht activeren. Hoeveel tijd en energie zou er dan vrijkomen voor het realiseren van dromen en verlangens en wat zou dat betekenen voor onze samenleving. Stel je eens voor! 

Wil je me helpen?

Normaal gesproken vraag ik niet snel om hulp, dat vind ik echt heel moeilijk (net als de meeste vrouwen). Toch kan ik deze droom niet alleen realiseren. Dit is iets dat we samen moeten doen. Als vrouwen onder elkaar. Door onze ´vrouwpower´ te bundelen en in te zetten. Het is zo hard nodig. Vandaar nu toch mijn vraag: Wil je me helpen? Ik hoop het!

Wat kun je doen?

Als je wilt helpen om dit boek een stevige positie te geven in de bestseller top 60, dan kun je vanaf vandaag een aantal dingen doen:

Bestel het boek zo snel mogelijk  via Bol.com

Vertel iedereen die je kent dat het boek er is! 

Daarmee kun je helpen door de informatie met zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving te delen. Dit kun je doen door onderstaande link te delen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest (en wat ik verder vergeten ben).

https://www.de-gelukkige-eter.nl/sneakpreview-boek/

Ik hoop echt dat je het wilt doen. Maar weet dat wanneer je besluit om niet mee te helpen, ik nog steeds van je hou hoor. Voel en doe vooral wat voor jou klopt!

Geniet van jouw sneak preview en ik hoop dat het boek ook jou gaat helpen om een Gelukkige Eter te worden!
Carola van Bemmelen aan het schrijven

Carola

>