GRATIS mini cursus!

Maak kennis met de Eetgeluk Methode™. Ontdek de drie stappen naar 100% Eetgeluk. Maak van zorgen voor jezelf weer het leukste dat er is!

Compleet met uitgebreid e-book, video's en podcasts.

DOE JE MEE?

E-boek - De Eetgeluk Methode

    Ja, hou mij op de hoogte en inspireer me op het gebied van breinmanagement en eetgedrag!

Cover e-book De Eetgeluk Methode

JOUW STRIJD MET ETEN KOMT DOOR DRIE DINGEN...

Je hebt overhonger en oververlangen naar eten

Ons huidige westerse dieet bomvol suikers en bewerkte voeding is enorm belonend voor je oerbrein.

Vanwege de hoge beloning van onze moderne 'Frankenstein'  voeding denkt je oerbrein dat het levensnoodzakelijk is voor je om te kunnen overleven... Daardoor ben je continu gefocused op 'iets lekkers'.

De oplossing hier is te gaan 'ontsuikeren'. Oftewel zoveel mogelijk suikers en bewerkte voeding te schrappen en waar mogelijk te kiezen voor volwaardige voeding. Dit 'ontkoppelt' je oerbrein van zijn eetverlangen En daardoor krijg je eindelijk rust in je hoofd als het gaat over eten.

Je hebt nooit geleerd hoe je jouw oerbrein kunt managen

Jouw oerbrein bepaalt wat je eet, waarom je eet, wanneer je eet en hoeveel je eet. Wanneer je niet weet hoe jouw oerbrein werkt en hoe je het kunt managen. Zal het je in iedere lastige situatie linea recta richting koektrommel of koelkast sturen.

ALLE voedingsprogramma's, trainingsprogramma's en diëten staan haaks op de werking van je oerbrein. Daarom hou je ze niet vol. Daarom is het een strijd en daarom is het resultaat nooit blijvend.

Leren hoe je oerbrein werkt en hoe je het kunt managen is jouw way out. Daardoor groeit je zelfvertrouwen rondom je eetgedrag en ga je eindelijk blijvende resultaten behalen.

Je hebt jezelf op 'plan B' gezet in jouw leven

Wij vrouwen vinden het vaak verrekte moeilijk om te kiezen voor onszelf. We hebben namelijk geleerd dat je als vrouw eerst moet zorgen voor anderen. Dan komt er een hele tijd niets. En pas daarna zorg je voor jezelf. Maar vaak is het dan al voorbij bedtijd... Toch?

Al dat geren voor anderen heeft ervoor gezorgd dat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. Waarschijnlijk weet je niet eens meer wat JIJ wilt. Uiteindelijk gaat dat schuren en zorgt dat ervoor dat je meer eet dan je wilt.

Door te vaker te kiezen voor Me First ga je de verbinding met jezelf weer herstellen. Zorgen voor jezelf wordt weer een feestje omdat je steeds beter gaat voelen wat je werkelijk nodig hebt!

IN DRIE STAPPEN NAAR 100% EETGELUK

1

Ontsuiker je

LICHAAM

Breng het 'vreetspook' tot rust door je lijf te bevrijden van alle suikers in je voeding.

2

Manage je

OERBREIN

Stop met emotie eten en zelfsabotage door te leren hoe je je oerbrein kunt managen.

3

Kies voor

ME FIRST

Kies iedere dag meer Me First door afscheid te nemen van alles waar je niet meer blij van wordt.

GRATIS mini cursus!

Maak kennis met de Eetgeluk Methode. Ontdek de drie stappen naar 100% Eetgeluk. Maak van zorgen voor jezelf weer het leukste dat er is!

Compleet met uitgebreid e-book, video's en podcasts.

DOE JE MEE?

E-boek - De Eetgeluk Methode

    Ja, hou mij op de hoogte en inspireer me op het gebied van breinmanagement en eetgedrag!

Cover e-book De Eetgeluk Methode