De voorjaarsinschrijving is geopend tot en met 9 april 2023!

Eetgeluk Universiteit

Transformeer in één jaar tijd van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter!

Leer hoe je jouw oerbrein kunt managen zodat je weer een geweldige relatie kunt creëren met eten en met jezelf. Zonder dieet! Samen gaan we van zorgen voor jezelf weer een feestje maken. Én maak je van de tweede helft van je leven jouw BESTE helft!

Voor alle over-eters, eeuwige diëters en nooit-genoegers die NOOIT meer op dieet willen gaan en hun leven en kijk op zichzelf voorgoed willen transformeren.

Maak van eten jouw nieuwe dieet!

De Eetgeluk Universiteit is de plek waar je jouw dieet-carrière voorgoed aan de wilgen hangt.

Het is de enige plek in Nederland waar je voorgoed leert om te stoppen met diëten. Op een fijne en leuke manier. Je gaat focussen op het proces van leren houden van jezelf in plaats van op de kilo's. Je gaat jezelf weer voeden met liefde. Zodat je jouw natuurlijke gewicht BLIJVEND gaat bereiken op een fijne en leuke manier.

Het is de Netflix op gebied van eetgedrag...

Met honderden praktische tools, meer dan 50 Masterclasses en Cursussen met de nieuwste wetenschappelijke kennis over eetgedrag, tientallen handvatten voor zelfliefde, coaching nieuwe stijl en een fantastische community, transformeer je één jaar tijd van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter.

7 Dagen proefperiode

Wanneer je lid wordt van de Eetgeluk Universiteit, dan word je lid voor minimaal een jaar. Omdat ik me voor kan stellen dat dit best wel spannend voor je is, geldt er een proefperiode van 7 dagen. In deze 7 dagen kun je jouw jaarabonnement nog zonder opgaaf van reden opzeggen. Je betaalt dan alleen de eerste maandtermijn. (check even de volledige uitleg bij de veelgestelde vragen)

Dag mooie vrouw!

Ik snap dat je het helemaal zat bent...

Ik weet niet hoeveel pogingen je al deed om blijer te zijn met je lijf en lekkerder in je vel te zitten… Maar in de wetenschap dat de gemiddelde vrouw zo’n 15 keer in haar leven op dieet gaat, gok ik dat dit niet je eerste rodeo is 😉

Dus ja. Het is genoeg. De fase van dieten, jojo-en, calorieën tellen en ander geneuzel is over. Het is klaar met het niet durven kijken in de spiegel of het vermijden van het dragen van een badpak. Het is klaar met het gebrek aan zelfliefde.

Het is tijd om het over een compleet andere boeg te gooien. Met duurzaam resultaat:

Nooit meer op dieet, jezelf op de eerste plek zetten en leren hoe je je oerbrein kunt managen. Zodat je weer een geweldige relatie gaat creëren met eten, jezelf en de wereld om je heen. En weer verliefd gaat worden op de vrouw die je altijd al hebt willen zijn!

Reset de relatie met eten en jezelf voorgoed

 De Eetgeluk Universiteit is mijn exclusieve online coachprogramma waarin je de basis legt voor een Relaxte Relatie met Eten. Je gaat leren hoe je je oerbrein kunt managen zodat je jezelf weer gaat voeden met liefde. Het resultaat? Een geweldige relatie met jezelf en BLIJVENDE resultaten!

De Eetgeluk Universiteit is:

Een blijvende reset van de relatie die je hebt met voeding en jezelf. Waardoor je zonder dieet en vanuit liefde voor jezelf jouw natuurlijke gewicht BLIJVEND gaat bereiken.

Geen zweverig gedoe, maar praktische tools en toepasbare kennis om heel liefdevol jezelf in kleine stapjes te transformeren naar de vrouw die je wilt zijn

Een veilige community met honderden vrouwen die het snappen en openstaan voor het idee dat het ook anders kan. Die ook, net als jij, kiezen voor een mooier leven en zichzelf een geweldige relatie met zichzelf gunnen. 

Speciaal ontwikkeld voor vrouwen. We werken op de vrouwelijke manier, vanuit liefde, door het zetten van kleine stapjes. We doen het samen, vanuit compassie voor onszelf. Die stok mag achter de deur vandaan en kan bij het grof vuil 🙂

Zeg nou zelf...

Hoe fijn zou het zijn om eindelijk rust te hebben in je hoofd over eten.

Om weer tevreden te zijn met jezelf en niet meer continu te strijden

Om niet langer al je onvrede weg te eten of eten te gebruiken om je goed te voelen

Om eindelijk weer een relaxte relatie te hebben met eten en met jezelf

Om zonder moeite jouw natuurlijke gewicht te bereiken en te behouden

Ik kan me voorstellen dat je daarvan droomt. Maar waarschijnlijk heb je al lang geleden de hoop opgegeven dat dit voor jou is weggelegd. Toch?

Waarschijnlijk heb je...

Elk dieet uitgeprobeerd wat er maar weer in de media kwam

Jarenlang koolhydraatarm gegeten

Tig pogingen ondernomen bij de Weight Watchers zonder blijvende verandering

Oneindig veel calorieën geteld

De weg van spiritualiteit en 'werken aan jezelf' bewandeld

Therapie gevolgd tot je een ons woog (was dat maar waar :-))

Een maagverkleining overwogen of laten doen

De meest veelbelovende plannen uitgeprobeerd en jezelf keer op keer teleurgesteld

Geloof me: het ligt niet aan jou dat dit allemaal niet is gelukt.

Iedere 'gezondheidsgoeroe' vertelt je dat je ...

Gezond moet eten

Meer moet bewegen

Je wilskracht moet trainen

Hij of zij je helpt om af te vallen zonder dieet...

Maar, als dit zou werken, hoe komt het dan dat 75% van alle mensen nooit hun doelen behaalt? En dat 95% van alle mensen binnen een paar weken weer terugvalt in hun oude gedrag?

Dat komt omdat deze goeroes één hele belangrijke factor vergeten in hun coaching. En dat is de factor die al je gedrag aanstuurt. Je oerbrein.

Wanneer je niet weet hoe je oerbrein functioneert. Wanneer je niet weet hoe je jouw oerbrein kunt managen. Blijf je vechten met eten en met jezelf.

Wanneer je je oerbrein negeert, zul je...

Jezelf gefrustreerd, verdrietig en hopeloos blijven voelen omdat je weer de mist in bent gegaan

Nooit van lekker eten kunnen genieten zonder je achteraf schuldig te voelen

Blijven zoeken naar oplossingen om moeiteloos af te vallen en slank te blijven

Steeds opnieuw starten, maar blijven opgeven

Nooit het vertrouwen in jezelf krijgen dat dit je gaat lukken

Steeds opnieuw een hekel hebben aan jezelf als je een foto ziet van jezelf of als je jezelf bekijkt in een passpiegel

Het is dus belangrijk dat je leert samenwerken met je oerbrein.

Want een Gelukkige Eter, die eet...

Manage je oerbrein

Voed jezelf met liefde...

Het is mijn wens dat vrouwen hun vrouwpower niet langer gebruiken om te vechten tegen zichzelf, maar voor de dingen die er echt toe doen!

Het is tijd dat we gaan stoppen met dat gerommel in de marge en gaan doen waar we echt voor gemaakt zijn. De wereld heeft JOU nodig! Dus stop met vechten tegen jezelf en start met het creëren van jezelf. Voed jezelf met liefde.

Stoppen met vechten tegen jezelf begint met leren hoe je jouw oerbrein kunt managen. Zodat je voor eens en voor altijd dat stemmetje kunt temmen dat zegt dat je niet slank genoeg, niet mooi genoeg, niet gemotiveerd genoeg, whatever genoeg bent.

En kunt transformeren in de vrouw die je altijd al hebt willen zijn: sterk, zelfverzekerd, wild en vrij.

Je oerbrein is de missing link

Oerbrein Management is het enige dat blijvend werkt...

Je oerbrein zorgt ervoor dat je waarschijnlijk al meer dan 20 jaar een strijd voert met jezelf die je nooit zult gaan winnen. Een strijd ook die je nooit iets heeft gebracht behalve ...

Een enorm gebrek aan zelfvertrouwen

Een hekel aan jezelf

Jezelf schuldig voelen over alles dat je eet

Een constante angst om dikker te worden

Eten, je gewicht, je kledingmaat, je motivatie… het is nooit écht het probleem. Het is je oerbrein dat je gevangen houdt in een negatief zelfbeeld en gedachten als niet goed genoeg te zijn.

Wanneer je leert om jouw oerbrein te managen gebeurt er iets magisch: je relatie met jezelf zal veranderen. Je zult, misschien wel voor het eerst van je leven, stapelverliefd worden op jezelf.

Je zult oprecht en onvoorwaardelijk van jezelf gaan houden. Je energie komt terug en je gaat andere keuzes maken voor jezelf. Goed zorgen voor jezelf is geen strijd meer, maar een prachtig avontuur waar je iedere dag meer van geniet.

En die kilo’s? Die zijn totaal geen issue meer, die smelten weg naarmate jij jezelf steeds meer op de eerste plaats durft te zetten!

Ik leer je stap voor stap hoe het werkt

Ik help je om inzicht te krijgen in hoe je oerbrein werkt. En ik leer je het proces dat ik zelf heb gebruikt om mijn innerlijke gevecht met eten te stoppen en weer oprecht te houden van mijn lijf en van mezelf.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je rust krijgt in jouw relatie met eten. En dat je weer een fijne relatie krijgt met jezelf. Zodat je weer vol trots en bewondering naar jezelf kijkt in de spiegel.

Jouw gevecht met eten en met jouw lichaam stopt hier. Voorgoed!

Foto Carola EU salespage 2

Wie ben ik?

Mijn naam is Carola van Bemmelen. Ik ben auteur van 8 bestseller boeken over voeding en eetgedrag (meer dan 120.000 boeken verkocht).

Bijna 10 jaar lang heb ik heel veel informatie gedeeld over voeding en een suikervrije leefstijl. Ik heb daarmee heel veel mensen kunnen helpen, maar het was niet genoeg voor blijvende veranderingen.

En, eerlijk is eerlijk. Ik hield het zelf ook niet vol. Dat frustreerde me. Mateloos! Daarom ging ik op zoek. Naar de oorzaak van mijn 'eetgedoe'. En naar een manier om dit voor eens en voor altijd op te lossen. Ik was namelijk meer dan klaar met diëten en strijden met mezelf.

Dit is wat ik heb ontdekt:

Al ons eetgedrag wordt primair bestuurd door ons oerbrein

Kort gezegd betekent dit dat niet jij bepaalt wat je eet, maar dat je oerbrein dat doet. Volledig onbewust en volledig instinctief.

Het feit dat jij jouw eetgedrag niet onder controle kunt krijgen, heeft dus niets te maken met een gebrek aan wilskracht of ruggengraat. Je oerbrein is schuld.

Wanneer je leert om jouw oerbrein te geven wat het nodig heeft. En wanneer je jezelf weer op nummer één gaat zetten in jouw leven. Verdwijnt de focus op eten, krijg je rust in je hoofd en bereik je blijvend jouw natuurlijke gewicht.

Door te eten in plaats van te diëten!

Ik leer het je graag!

Zodat ook jij...

Niet meer de hele dag bezig bent met eten

Nooit meer terugvalt in oude eetgewoontes na de zoveelste dieetpoging

Niet meer verslaafd bent aan suiker en aan zoet

Weer volledige controle hebt over je eetgedrag

Niet meer constant gefocust bent op je gewicht

Nooit meer op dieet gaat

Stapelverliefd wordt op jezelf

Jezelf weer een nummer 1 prioriteit maakt

Hoe zou dit voelen? Hoe zou je leven eruit zien? Wat zou je doen met de tijd die je niet langer besteedt aan vechten met eten en met jezelf? Hoeveel geld zou je jezelf ieder jaar besparen?

Doe je mee?

7 Dagen proefperiode

Wanneer je lid wordt van de Eetgeluk Universiteit, dan word je lid voor minimaal een jaar. Omdat ik me voor kan stellen dat dit best wel spannend voor je is, geldt er een proefperiode van 7 dagen. In deze 7 dagen kun je jouw jaarabonnement nog zonder opgaaf van reden opzeggen. Je betaalt dan alleen de eerste maandtermijn. (check even de volledige uitleg bij de veelgestelde vragen)

Als we samen aan de slag gaan leer ik je...

Hoe je stopt met dieetdenken

Hoe je jezelf bevrijdt van de angst om dik(ker) te worden

Hoe je de natuurlijke honger- en verzadigingssignalen van je lichaam kunt resetten

Hoe je gaat begrijpen wat je lichaam nodig heeft zodat je steeds de juiste eetkeuzes gaat maken voor jezelf

Hoe je oerbrein jouw eetgedrag saboteert en wat je kunt doen om jouw zelfsabotage te stoppen

Hoe je jouw oerbrein kunt managen zodat je het gevecht met jezelf kunt stoppen en rust krijgt in je hoofd

Hoe je de verbinding met jezelf kunt herstellen zodat je gaat voelen wat je écht nodig hebt

Hoe je weer tevreden bent met je lichaam, liever wordt voor jezelf en weer in jezelf gelooft

Hoe je rust krijgt in je eetgedrag, minder last hebt van eetbuien en stopt met emotie eten

Hoe je een geweldige relatie creeert met eten, jezelf en de wereld om je heen

Hoe je weer stapelverliefd kunt worden op jezelf

Hoe je kunt transformeren van Eeuwige Diëter naar Gelukkige Eter

Hoe je kunt afvallen vanuit liefde voor jezelf

En nog veel meer...

Dit zeggen de cursisten

EU foto Ellen

Het verhaal van Ellen...

Ik ben lid geworden met als doel mijn diabetes medicatie in de kast te kunnen zetten. Dat was binnen twee maanden gepiept. Met als extra bonus dat ik 2,5 kilo ben afgevallen. Maar misschien het meest plezierige dat ik heb geleerd is dat ik niet meer krampachtig met eten om ga. Ik communiceer weer met mijn lijf waardoor ik veel minder gevoelig ben voor snaai aankopen en echt heb geleerd om keuzes te maken. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet voor mezelf!

 

EU foto Muriel

Het verhaal van Muriël

De Eetgeluk Universiteit heeft me meer gebracht dan ik had durven dromen. Ik heb inzichten gekregen waar ik al heel lang naar op zoek was. En dat in begrijpelijke, komische en down-to-earth taal. Ik merk dat het vertrouwen in mezelf en de liefde voor mezelf echt groeit. Mijn eetgedrag is ook veranderd. Het wordt steeds gezonder. En daardoor val ik ook langzaam af. Mijn grootste succes? Als ik in de spiegel kijk, kijkt er een stralende, gezonde en energieke Muriel terug!

EU foto Roos

Het verhaal van Roos

Ik ben lid geworden van de Eetgeluk Universiteit omdat ik meer Me First in mijn leven wilde. Lief zijn voor mezelf en vooral mijn eigen grenzen respecteren, was voor mij belangrijk. Ik ben (in 4 maanden tijd) inmiddels 5 kilo afgevallen en ik ben veel meer content met mijn lichaam. En ja, ik drink in het weekend een wijntje, ik eet een avond in de week chips en ik eet vaak buiten de deur. En daar geniet ik van! Dit gun ik een ieder: kies voor jezelf en doe mee!

Investeer in jezelf en in jouw toekomst

Ik ben er om jou te helpen nu eindelijk een relaxte relatie met eten en met jezelf te krijgen. Om op een fijne manier te gaan stoppen met werken aan jezelf en te gaan starten met het creeren van jezelf.

Je kunt deze kans natuurlijk voorbij laten gaan. Dan blijf je nog even strijden. Ga je fijn nog even verder met jojo'en, emotie-eten, starten met een nieuw dieet en terugvallen in oude gewoontes.

En weet je? Dan verwacht ik dat je hier over een tijdje toch weer komt kijken. Er is namelijk niets wat op lange termijn echt effectief is,  behalve de weg van het oerbrein en het herstellen van de relatie met jezelf. Alle andere manieren gaan simpelweg tegen jouw natuur in.

Bovendien: als één van die andere manieren had gewerkt was je hier nu niet geweest. Toch?

Zet daarom vandaag de eerste stap:

7 Dagen proefperiode

Wanneer je lid wordt van de Eetgeluk Universiteit, dan word je lid voor minimaal een jaar. Maar, omdat ik me voor kan stellen dat dit best wel spannend voor je is, geldt er een proefperiode van 7 dagen. In deze 7 dagen kun je jouw jaarabonnement nog zonder opgaaf van reden opzeggen. Je betaalt dan alleen de eerste maandtermijn. (check even de volledige uitleg bij de veelgestelde vragen)

Geef jezelf deze transformatie cadeau!

Voor slechts € 97,= per maand...

Doe je minimaal een jaar lang mee

Heb je gelijk toegang tot ruim 500 eenvoudige en lekkere recepten die je helpen om je oerbrein te temmen

Heb je gelijk toegang tot de transformerende Eetgeluk Masterclasses waarin ik nieuwe inzichten deel over de psychologie van voeding, eetgedrag, zelfliefde en zelfleiderschap

Kun je twee keer per maand gebruik maken van groepscoaching nieuwe stijl over alles waar je tegenaan loopt in jouw proces

Heb je 24/7 toegang tot de Eetgeluk Tribe: een fantastische groep vrouwen die het snappen en die altijd voor elkaar klaarstaan. Je hoeft het dus niet alleen te doen

Leer je hoe je kunt stoppen met werken aan jezelf en kunt starten met het creëren van jezelf in het unieke Zelfcreatie Proces

Leer je exact hoe je oerbrein werkt en hoe je het kunt managen. Zodat je jezelf kunt coachen op lastige momenten

Ga je jezelf weer op de eerste plek zetten in jouw leven en werkelijk stapelverliefd worden op jezelf. Zodat zorgen voor jezelf één groot en fijn avontuur wordt

En er zijn drie belangrijke bonussen....

Bonus #1: De 7 dagen proefperiode

Wanneer je lid wordt van de Eetgeluk Universiteit, dan word je lid voor minimaal een jaar. Maar, omdat ik me voor kan stellen dat dit best wel spannend voor je is, geldt er een proefperiode van 7 dagen. In deze 7 dagen kun je jouw jaarabonnement nog zonder opgaaf van reden opzeggen. Je betaalt dan alleen de eerste maandtermijn. (check even de volledige uitleg bij de veelgestelde vragen)

Bonus #2: De Eetgeluk Planner twv € 23,95

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

De Eetgeluk Planner is een tool die ik speciaal heb ontwikkeld voor leden van de Eetgeluk Universiteit. Het is een prachtig boek dat je helpt om jouw eetgedrag snel en doeltreffend in goede banen te leiden. De Eetgeluk Planner is niet in de winkel verkrijgbaar, hij is echt exclusief voor leden.

Wanneer je blijft na de proefperiode krijg je hem van mij cadeau en stuur ik hem gratis naar je toe!

Bonus #3: De volledige Stop met Snaaien Cursus twv € 97,=

Meer dan 3000 vrouwen hebben de afgelopen jaren deze populaire cursus gevolgd. Maar vanaf nu is-ie alleen nog exclusief beschikbaar voor leden van de Eetgeluk Universiteit. In de Stop met Snaaien cursus leg ik je uit hoe snoep en snaaigedrag ontstaat en hoe je in een aantal eenvoudige stappen jouw brein kunt managen zodat het stopt.

Reken even met me mee...

Wanneer je alles los zou aanschaffen, bedraagt je investering meer dan € 10.000,=.

En dan heb ik het alleen nog maar over geld. Niet over de onschatbare waarde van jouw transformatie. Want zeg nou zelf: een geweldige relatie met jezelf. En volledige vrijheid rondom eten - voor de rest van je leven - is toch onbetaalbaar!

In de Eetgeluk Universiteit heb ik alles voor je klaar staan om dit te bereiken.

Zij gingen je voor...

Foto Vip dag Patricia

Het verhaal van Patricia

Ik was een eeuwige diëter. Terwijl ik eigenlijk nooit te dik was. Ik was achteraf gezien echt heel hard voor mezelf. De Eetgeluk Universiteit heeft ervoor gezorgd dat ik veel milder ben geworden naar mezelf. En vanuit die mildheid ben ik vrij snel 10 kilo afgevallen. Maar wat veel belangrijker is: ik ben weer verliefd ben geworden op mezelf en ik ben veel minder verlegen. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet: eindelijk heb ik iets gevonden waar ik iets mee kan op allerlei vlakken.

Foto Vip dag Sanne

Het verhaal van Sanne

Van jongs af aan ben ik al bezig met mijn gewicht. Als iets mis ging dan kwam dat omdat ik te dik was. Ik was erg ongelukkig, onzeker en ontevreden over mezelf. In 2020 ben ik gestart met de Eetgeluk Universiteit en dit heeft mij enorm geholpen. Eindelijk kan ik met liefde naar mezelf kijken en eten uit liefde voor mezelf. Mijn leven is nu compleet anders. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en ik heb een carriere switch gemaakt. Ik ben wie ik ben en dat is meer dan goed!

Foto Vipdag Tineke

Het verhaal van Tineke

Na twintig jaar strijden met mijn lichaam besloot ik rond mijn veertigste dat ik graag een fijne relatie wilde opbouwen met mijn lijf. Daarom gaf ik mezelf een abonnement op de Eetgeluk Universiteit cadeau. En ik kan je vertellen dat dit het beste geschenk is dat ik mezelf ooit heb gegeven! Meer en meer word ik weer kapitein van mijn eigen schip. Ik leer om te voelen, mijn energie komt terug en op de kop toe val ik af. Maar daar gaat het helemaal niet meer om. De Eetgeluk Universiteit heeft mijn leven voor altijd veranderd!

Nu ben jij aan de beurt! Doe je mee?

Veelgestelde vragen