Eetgeluk Universiteit

Maak van eten jouw nieuwe dieet!

De Eetgeluk Universiteit is dé Netflix op het gebied van eetgedrag!

Dompel je onder in Masterclasses en Cursussen over de Psychologie van Voeding. Leer alles over Oerbrein Management en Zelfcoaching. Geniet van Gezonde Recepten. Leer van de Live Groepscoaching en ontdek alles wat je nog meer wilt weten over een relaxte relatie met eten en met jezelf.

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

Probeer NU de Eetgeluk Universiteit ZEVEN DAGEN uit zonder verplichting en als je blijft ontvang je van mij de Eetgeluk Planner cadeau!

Het lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit ga je aan voor minimaal een jaar. Maar omdat ik begrijp dat een jaar lang is, krijg je van mij een proefperiode van zeven dagen om te kunnen snuffelen aan alle goodies. Dit betekent dat wanneer binnen de eerste zeven dagen van jouw lidmaatschap blijkt dat dit toch niet jouw 'cup of tea' is, dat je zonder opgaaf van redenen jouw abonnement kunt stoppen (volgens de geldende opzegvoorwaarden). 

Dag mooie vrouw!

Ik weet dat je moe bent van de hele dag bezig zijn met eten. Van iedere keer weer opnieuw een poging doen om af te vallen, dat even vol te houden en dan weer te stoppen.

Ik hoor je als je zegt dat je niet meer verslaafd wilt zijn aan suiker en aan zoet. Dat je niet iedere keer opnieuw wilt terugvallen in oude gewoontes na de zoveelste dieetpoging. Omdat je totaal geen controle hebt over je eetgedrag.

Niets is frustrerender dan dat!

Zeg nou zelf...

Hoe fijn zou het zijn om eindelijk rust te hebben in je hoofd over eten.

Om weer tevreden te zijn met jezelf en niet meer continu te strijden. Om niet langer al je onvrede weg te eten of eten te gebruiken om je goed te voelen. Om eindelijk weer een relaxte relatie te hebben met eten en met jezelf.

Ik kan me voorstellen dat je daarvan droomt. Maar waarschijnlijk heb je al lang geleden de hoop opgegeven dat dit voor jou is weggelegd. Toch?

Waarschijnlijk heb je...

Elk dieet uitgeprobeerd wat er maar weer in de media kwam

Jarenlang koolhydraatarm gegeten

Tig pogingen ondernomen bij de Weight Watchers zonder blijvende verandering

Oneindig veel calorieën geteld

De weg van spiritualiteit en 'werken aan jezelf' bewandeld

Therapie gevolgd tot je een ons woog (was dat maar waar :-))

Een maagverkleining overwogen of laten doen

De meest veelbelovende plannen uitgeprobeerd en jezelf keer op keer teleurgesteld

Geloof me: het ligt niet aan jou dat dit allemaal niet is gelukt.

Iedere 'gezondheidsgoeroe' vertelt je dat je ...

Gezond moet eten

Meer moet bewegen

Je wilskracht moet trainen

Hij of zij je helpt om af te vallen zonder dieet...

Maar, als dit zou werken, hoe komt het dan dat 75% van alle mensen nooit hun doelen behaalt? En dat 95% van alle mensen binnen een paar weken weer terugvalt in hun oude gedrag?

Dat komt omdat deze goeroes één hele belangrijke factor vergeten in hun coaching. En dat is de factor die al je gedrag aanstuurt. Je oerbrein.

Wanneer je niet weet hoe je oerbrein functioneert. Wanneer je niet weet hoe je jouw oerbrein kunt managen. Blijf je vechten met eten en met jezelf.

Wanneer je je oerbrein negeert, zul je...

Jezelf gefrustreerd, verdrietig en hopeloos blijven voelen omdat je weer de mist in bent gegaan

Nooit van lekker eten kunnen genieten zonder je achteraf schuldig te voelen

Blijven zoeken naar oplossingen om moeiteloos af te vallen en slank te blijven

Steeds opnieuw starten, maar blijven opgeven

Nooit het vertrouwen in jezelf krijgen dat dit je gaat lukken

Steeds opnieuw een hekel hebben aan jezelf als je een foto ziet van jezelf of als je jezelf bekijkt in een passpiegel

Het is dus belangrijk dat je leert samenwerken met je oerbrein.

Want een Gelukkige Eter, die eet...

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

Probeer NU de Eetgeluk Universiteit ZEVEN DAGEN uit zonder verplichting en als je blijft, ontvang je van mij de Eetgeluk Planner cadeau!

Het lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit ga je aan voor minimaal een jaar. Maar omdat ik begrijp dat een jaar lang is, krijg je van mij een proefperiode van zeven dagen om rond te kunnen snuffelen aan alle goodies. Dit betekent dat wanneer binnen de eerste zeven dagen van jouw lidmaatschap blijkt dat dit toch niet jouw 'cup of tea' is, dat je zonder opgaaf van redenen jouw abonnement kunt stoppen (volgens de geldende opzegvoorwaarden). 

Geloof me...

Diëten en focussen op afvallen lijkt misschien logisch. Maar de enige manier om weer rust te krijgen in je hoofd als het gaat over eten, is door te stoppen met diëten en te leren hoe je jouw oerbrein kunt managen.

Wanneer je weet hoe je jouw oerbrein de structuur en veiligheid kunt geven die het nodig heeft. Zal het niet langer jouw eetgedrag saboteren. En zal je niet langer meer terugvallen in je oude gedrag. Je gaat dan eindelijk blijvend jouw gezonde gewicht bereiken.

Je oerbrein raakt in paniek van diëten

Het probleem met diëten is dat ze indruisen tegen jouw diepste eet-instincten: zonder eten kun je niet overleven.

Daarom slaat je oerbrein gelijk alarm zodra je ook maar dénkt aan een dieet. Want niet eten betekent voor je oerbrein dat je in levensgevaar bent. En daar begint het eindeloze gevecht met eten en met jezelf: je wilt afvallen maar je oerbrein zorgt ervoor dat je gefixeerd raakt op eten.

Het is dus ook niet verwonderlijk dat je geen enkel dieet volhoudt en steeds terugvalt in oud gedrag.

Wat heb je jezelf eigenlijk aangedaan...

Je oerbrein is de missing link

Je oerbrein zorgt ervoor dat je waarschijnlijk al meer dan 20 jaar een strijd voert met jezelf die je nooit zult gaan winnen. Een strijd ook die je nooit iets heeft gebracht behalve ...

Een enorm gebrek aan zelfvertrouwen

Een hekel aan jezelf

Jezelf schuldig voelen over alles dat je eet

Een constante angst om dikker te worden

Pas wanneer je weet hoe je jouw oerbrein kunt managen is het mogelijk om voorgoed te stoppen met diëten en weer een relaxte relatie te creëren met eten en met jezelf.

Ik weet inmiddels dit...

Oerbrein Management is het enige dat echt werkt en blijvende resultaten geeft.

Ik leer je stap voor stap hoe het werkt

Ik help je om inzicht te krijgen in hoe je oerbrein werkt. En ik leer je het proces dat ik zelf heb gebruikt om mijn innerlijke gevecht met eten te stoppen en weer oprecht te houden van mijn lijf.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je rust krijgt in jouw relatie met eten. En dat je weer een fijne relatie krijgt met jezelf. Zodat je weer vol trots en bewondering naar jezelf kijkt in de spiegel.

Jouw gevecht met eten en met jouw lichaam stopt hier!

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

Probeer NU de Eetgeluk Universiteit ZEVEN DAGEN uit zonder verplichting. En als je blijft ontvang je van mij de Eetgeluk Planner cadeau!

Het lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit ga je aan voor minimaal een jaar. Maar omdat ik begrijp dat een jaar lang is, krijg je van mij een proefperiode van zeven dagen. Dit betekent dat wanneer binnen de eerste zeven dagen van jouw lidmaatschap blijkt dat dit toch niet jouw 'cup of tea' is, dat je zonder opgaaf van redenen jouw abonnement kunt stoppen (volgens de geldende opzegvoorwaarden). 

Wie is Carola van Bemmelen?

Mijn naam is Carola van Bemmelen. Ik ben auteur van 8 bestseller boeken over voeding en eetgedrag (meer dan 120.000 boeken verkocht).

Bijna 10 jaar lang heb ik heel veel informatie gedeeld over voeding en een suikervrije leefstijl. Ik heb daarmee heel veel mensen kunnen helpen, maar het was niet genoeg voor blijvende veranderingen.

En, eerlijk is eerlijk. Ik hield het zelf ook niet vol. Dat frustreerde me. Mateloos! Daarom ging ik op zoek. Naar de oorzaak van mijn 'eetgedoe'. En naar een manier om dit voor eens en voor altijd op te lossen. Ik was namelijk meer dan klaar met diëten en strijden met mezelf.

Dit is wat ik heb ontdekt:

Al ons eetgedrag wordt primair bestuurd door ons oerbrein

Kort gezegd betekent dit dat niet jij bepaalt wat je eet, maar dat je oerbrein dat doet. Volledig onbewust en volledig instinctief.

Het feit dat jij jouw eetgedrag niet onder controle kunt krijgen, heeft dus niets te maken met een gebrek aan wilskracht of ruggengraat. Je oerbrein is schuld.

Wanneer je leert om jouw oerbrein te geven wat het nodig heeft, verdwijnt de focus op eten, krijg je rust in je hoofd en bereik je blijvend jouw natuurlijke gewicht.

Door te eten in plaats van te diëten!

Ik leer het je graag!

Zodat ook jij...

Niet meer de hele dag bezig bent met eten

Nooit meer terugvalt in oude eetgewoontes na de zoveelste dieetpoging

Niet meer verslaafd bent aan suiker en aan zoet

Weer volledige controle hebt over je eetgedrag

Niet meer constant gefocust bent op je gewicht

Hoe zou dit voelen? Hoe zou je leven eruit zien? Wat zou je doen met de tijd die je niet langer besteedt aan vechten met eten en met jezelf? Hoeveel geld zou je jezelf ieder jaar besparen?

Doe je mee?

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

Probeer NU de Eetgeluk Universiteit ZEVEN DAGEN uit zonder verplichting en als je blijft, ontvang je van mij de Eetgeluk Planner cadeau!

Het lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit ga je aan voor minimaal een jaar. Maar omdat ik begrijp dat een jaar lang is, krijg je van mij een proefperiode van zeven dagen om rond te snuffelen aan alle goodies. Dit betekent dat wanneer binnen de eerste zeven dagen van jouw lidmaatschap blijkt dat dit toch niet jouw 'cup of tea' is, dat je zonder opgaaf van redenen jouw abonnement kunt stoppen (volgens de geldende opzegvoorwaarden). 

Op dit moment geloof je waarschijnlijk niet dat dit voor jou is weggelegd...

Je gelooft dat diëten en ploeteren de enige weg is om te gaan. En dat het je gewoon nooit gaat lukken om jouw eetgedrag en gewicht weer op de rit te krijgen zonder dieet.

Het is de hoogste tijd dat je deze beperkende overtuiging gaat loslaten en jezelf open gaat stellen voor een nieuwe weg.

De weg van Oerbrein Management

Als we samen aan de slag gaan leer ik je...

Hoe je stopt met dieetdenken

Hoe je jezelf bevrijdt van de angst om dik(ker) te worden

Hoe je de natuurlijke honger- en verzadigingssignalen van je lichaam kunt resetten

Hoe je gaat begrijpen wat je lichaam nodig heeft zodat je steeds de juiste eetkeuzes gaat maken voor jezelf

Hoe je oerbrein jouw eetgedrag saboteert en wat je kunt doen om jouw zelfsabotage te stoppen

Hoe je jouw oerbrein kunt managen zodat je het gevecht met jezelf kunt stoppen en rust krijgt in je hoofd

Hoe je de verbinding met jezelf kunt herstellen zodat je gaat voelen wat je écht nodig hebt

Hoe je weer tevreden bent met je lichaam, liever wordt voor jezelf en weer in jezelf gelooft

Hoe je rust krijgt in je eetgedrag, minder last hebt van eetbuien en stopt met emotie eten

En nog veel meer...

Dit zeggen de cursisten

Vip Sandra

Sandra Vehof

Ik ben ruim 40 kilo afgevallen. Ooit. Helaas is het me niet gelukt om de kilo's eraf te houden. Dit voelde heel frustrerend. Ik schaamde me kapot. Door de nieuwe inzichten en met hulp van Carola leer ik om de kern te ontdekken en op te lossen. En begin ik nu langzaam in beweging te komen. Ik kan het bijna niet geloven!

Liane Strepel 800x800

Liane Streppel

Ik ben de eeuwige lijner. En ik ben behoorlijk van de lekkere dingen. Ik lijk van water al dik te worden. Zo oneerlijk. Ik heb alles in de kast: van maat 38 tot maat 48. Vreselijk. Ik was zo moe van het jojo'en. En ik wist: de winst zit in het brein. Dat zie ik hier bevestigd. De Eetgeluk Universiteit voelt allemaal heel goed en positief. Blij met mijn keuze!

Ilse van der Weij 800x800

Ilse van der Weij

Ik had veel last van mijn hormonen en besloot daarom een maandje suikervrij te gaan. Dat was een groot succes. Toch viel ik daarna weer terug in mijn oude gewoontes. Dankzij de Eetgeluk Universiteit heb ik geleerd welke rol mijn brein daarin speelt en hoe ik daarmee om kan gaan. Mijn neerwaartse spiraal is gekeerd. Vanaf nu heb ik zelf de regie: ik kies wanneer ik meedoe en wanneer niet.

Investeer in jezelf en in jouw toekomst

Ik ben er om jou te helpen nu eindelijk een relaxte relatie met eten en met jezelf te krijgen. Om eindelijk jouw gezonde gewicht te bereiken én te behouden zonder strijd.

Je kunt deze kans natuurlijk voorbij laten gaan. Dan blijf je nog even strijden. Ga je fijn nog even verder met jojo'en, emotie-eten, starten met een nieuw dieet en terugvallen in oude gewoontes.

En weet je? Dan verwacht ik dat je hier over een tijdje toch weer komt kijken. Er is namelijk niets wat op lange termijn echt effectief is,  behalve de weg van het oerbrein. Alle andere manieren gaan simpelweg tegen jouw natuur in.

Bovendien: als één van die andere manieren had gewerkt was je hier nu niet geweest. Toch?

Zet daarom vandaag de eerste stap:

Geef jezelf deze transformatie cadeau!

Voor slechts € 57,= per maand...

Doe je minimaal een jaar lang mee

Heb je gelijk toegang tot ruim 500 suikervrije en suikerbewuste recepten.

(De receptenbibliotheek heeft een totale waarde van € 250,=)

Heb je gelijk toegang tot ALLE Masterclasses van het eerste jaar

(De Masterclasses bibliotheek heeft een totale waarde van ruim € 10.000,= en dit wordt iedere maand meer...)

Kun je live groepscoaching van me krijgen over alles waar je tegenaan loopt in jouw proces

(Een persoonlijke coach sessie met mij heeft een waarde van € 247,=)

Heb je 24/7 toegang tot alle support in de Facebookgroep

Reken even met me mee...

Wanneer je alles los zou aanschaffen, bedraagt je investering meer dan € 10.000,=.

En dan heb ik het alleen nog maar over geld. Niet over de onschatbare waarde van jouw transformatie. Want zeg nou zelf: een relaxte, gezonde relatie met eten én jezelf. Een gezond gewicht en volledige vrijheid rondom eten - voor de rest van je leven - is toch onbetaalbaar!

In de Eetgeluk Universiteit heb ik alles voor je klaar staan om dit te bereiken.

Voor slechts € 57,= per maand kun je gelijk beginnen!

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

Probeer NU de Eetgeluk Universiteit ZEVEN DAGEN uit zonder verplichting. En als je blijft, krijg je van mij de Eetgeluk Planner cadeau!

Het lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit ga je aan voor minimaal een jaar. Maar omdat ik begrijp dat een jaar lang is, krijg je van mij een proefperiode van zeven dagen. Dit betekent dat wanneer binnen de eerste zeven dagen van jouw lidmaatschap blijkt dat dit toch niet jouw 'cup of tea' is, dat je zonder opgaaf van redenen jouw abonnement kunt stoppen (volgens de geldende opzegvoorwaarden). 

Niet goed - geld terug garantie

Twijfel je?

Weet dan dat er een niet goed - geld terug garantie is.

Je loopt dus geen enkel risico.

Wanneer er na een jaar niets is veranderd in je leven krijg je van mij al je geld terug. Uiteraard wel onder de voorwaarde dat je er een jaar lang vol voor gaat, maar dat lijkt me logisch. Je vindt alle voorwaarden bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina.

Zij gingen je voor...

Erika 800x800

Erika van den Berg

Ik at veel teveel suiker. Kon het niet laten staan. Inmiddels taal ik er niet meer naar. Weten hoe je brein werkt is zo'n eye-opener. En echt niet alleen voor mijn eetgedrag. Ik heb meer grip op mezelf en weet nu dat ik een keuze heb. Mooi bij effect is dat ik nu op een gewicht ben waarvan ik dacht dat ik daar nooit meer zou komen.

Janet 800x800

Janet Dekker

Ik at mijn emoties weg en wist vaak niet eens meer waarom ik at. Ik heb therapie gehad en ging van dieet naar dieet. Niets hielp. Ik voelde me wanhopig en was constant in strijd met mijn verstand en gevoel. De Eetgeluk Universiteit geeft me de handvatten die ik nergens anders kan vinden. En stapje voor stapje krijg ik het vertrouwen in mezelf weer terug.

Mirella 800x800

Mirelle van Dijk

Ik heb een periode heel gezond gegeten, maar viel toch weer terug. Het was gewoon te lastig in de praktijk en ik raakte in een sociaal isolement. Hier leer ik een totaalplaatje, een holistische kijk. Wat past bij mij, wat is goed voor mij en hoe wil IK het. Het begint nu voor mij op zijn plek te vallen. Ik heb nu zelf de touwtjes in handen.

Nu ben jij aan de beurt! Doe je mee?

Eetgeluk Planner 3D vrijgemaakt 800x800

Probeer NU de Eetgeluk Universiteit ZEVEN DAGEN uit zonder verplichting. En als je blijft, ontvang je van mij de Eetgeluk Planner cadeau!

Het lidmaatschap aan de Eetgeluk Universiteit ga je aan voor minimaal een jaar. Maar omdat ik begrijp dat een jaar lang is, krijg je van mij een proefperiode van zeven dagen. Dit betekent dat wanneer binnen de eerste zeven dagen van jouw lidmaatschap blijkt dat dit toch niet jouw 'cup of tea' is, dat je zonder opgaaf van redenen jouw abonnement kunt stoppen (volgens de geldende opzegvoorwaarden). 

Veelgestelde vragen