Eetgeluk Universiteit

In drie stappen voorgoed rust in je relatie met eten

Er zijn van die mensen...

... die ongestraft alles kunnen eten wat ze willen.
Jij niet.
Eten en jij, het is niet echt een match made in heaven.

Het komt door je brein

Je relatie met eten – de belangrijkste relatie in je leven - wordt volledig gestuurd door je brein.
Die verandert dus alleen als je je brein kunt managen en weer controle krijgt over je eetgedrag. En dat is nodig. Je lichaam wil aandacht en jij wilt rust in je hoofd.

Je brein is de missing link

Als het goed is voel je al: dit klopt. Je hebt de missing link gevonden die niemand je ooit heeft gegeven. De missing link die er steeds weer voor zorgde dat je je leven lang van het ene dieet naar het andere hopte. Da's niet zo gek.

Deze informatie is nog niet zo lang bekend

Jij hebt nu als een van de eersten de kans om je deze nieuwe kennis eigen te maken. Om als een van de eersten te ervaren hoeveel energie en ruimte het gaat geven als je weet hoe het ècht werkt met eten en je brein.

Je bent geen loser of slappeling

Je hebt een hele kast vol boeken over voeding en diëten… samen vormen ze meer dan een universitaire opleiding op het gebied van voeding. Je weet precies hoe het moet.

Toch doe je het niet

Dat maakt dat je jezelf een loser vindt. Anders had je het wel gewoon gedaan, toch?
Nee dus. De schuldige hier is je brein en het feit dat je nooit geleerd hebt hoe het werkt.

Je hoeft alleen maar een brug te slaan

Zodra je begrijpt hoe jouw brein werkt, kun je wél de brug slaan tussen je kennis en je gedrag. En lukt het wél om al jouw kennis te gaan toepassen.

De Eetgeluk Universiteit helpt je om je die kloof tussen weten en doen eindelijk te overbruggen. Je begrijpt eindelijk dat je brein gewoon doet waar het voor bedoeld is, en je wordt niet meer boos op jezelf als je daarnaar luistert. Bovendien leer je hoe je kunt samenwerken met je oerbrein.

 

Dan lukt het wél!

 Je boekt resultaten. Dus groeit ook je zelfvertrouwen en word je weer trots op jezelf.

Je stopt met emotie eten en jojo'en

Je krijgt rust in je hoofd

Je krijgt rust in je eetgedrag

Je bent niet meer in gevecht met jezelf

Je hebt minder eetbuien

Je kiest vaker voor jezelf

Je hebt geen dieet nodig

Je wordt namelijk nooit gelukkig door jezelf voor de rest van je leven strakke regels op te leggen.

Het enige wat je nodig hebt, is kennis van de werking van je brein. En hoe je die kunt omzetten in praktische en eenvoudige leefregels waardoor jij eindelijk de baas wordt over je eetgedrag.

 

Weten hoe je jouw brein kunt managen is de sleutel

Dit leer je in de Eetgeluk Universiteit. In dit vernieuwende, online mindset jaarprogramma voor vrouwen leer je om niet meer te focussen op eten, maar op je denken, voelen en gedrag.

Dit is wezenlijk anders dan welk dieet dan ook. Samen gaan we een jaar aan de slag en leer ik je om anders te denken, te voelen en te doen. Hierdoor volgt het resultaat uiteindelijk vanzelf.

In drie stappen leer ik je...

Hoe je eten kunt laten staan, minder kunt gaan eten en de juiste eetkeuzes kunt maken voor jezelf.

Hoe je oerbrein jouw eetgedrag saboteert, hoe je het kunt managen en hoe je het gevecht met jezelf kunt stoppen.

Hoe je weer tevreden kunt zijn met je lichaam, liever wordt voor jezelf en weer in jezelf kunt gaan geloven.

Na afloop weet je hoe het werkt

Na afloop weet je hoe je brein werkt en hoe je het kunt managen. Dan heb je geen eten meer nodig om je goed te voelen. Je kunt dan eindelijk alle energie inzetten voor de leuke dingen in je leven. Het is tijd voor jou.

Dit is wat er gebeurt als je meedoet

Je start met de Eetgeluk introductiecursus

We beginnen jouw Eetgeluk-transformatie jaar met een gezamenlijke introductiecursus van 8 modules onder mijn persoonlijke begeleiding.

Je krijgt heerlijke suikervrije recepten

In de Eetgeluk introductiecursus heb je meteen toegang tot de complete database van de Eetgeluk Universiteit met ruim 300 suikervrije recepten. Zodat je iedere dag zelf jouw maaltijden kunt samenstellen en plannen. Iedere maand komen hier nieuwe recepten bij.

Iedere maand een nieuwe Masterclass

Zodra je de Eetgeluk introductiecursus hebt afgerond, krijg je toegang tot alle Masterclasses. Iedere maand is er een nieuwe Masterclass: over voeding, gewoonten, identiteit, eetpsychologie, neuropsychologie, vrouwelijkheid en body positivity.

Je kunt deelnemen aan...

De Eetgeluk Tribe

Live Q&A sessies

Ledendagen

In de besloten Facebookgroep heb je rechtstreeks toegang tot mij, de coaches en een geweldige groep gelijkgestemde vrouwen. We zijn er voor je om je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke succes.

Live vraag en antwoord sessies (Q&A): iedere maand kun je me persoonlijk jouw vragen over de Masterclass van die maand en alles waar je verder nog tegenaan loopt stellen tijdens de live online Q&A.

Regelmatig organiseren we speciale live verdiepingsdagen voor leden waarop we onderwerpen uit de Eetgeluk Universiteit op een persoonlijke manier uitdiepen.

carola 800x800 def

Plus: ik deel mijn ervaringen met je!

Als lid van de Eetgeluk Universiteit ontvang je mijn exclusieve steun en support.

En je mag me het hemd van het lijf vragen over de transformatie van jouw relatie met eten.

Dit zeggen de cursisten

Erika 800x800
Janet 800x800
Mirella 800x800

Erika van den Berg

Janet Dekker

Mirelle van Dijk

Ik at veel teveel suiker. Kon het niet laten staan. Inmiddels taal ik er niet meer naar. Weten hoe je brein werkt is zo'n eye-opener. En echt niet alleen voor mijn eetgedrag. Ik heb meer grip op mezelf en weet nu dat ik een keuze heb. Mooi bij effect is dat ik nu op een gewicht ben waarvan ik dacht dat ik daar nooit meer zou komen.

Ik at mijn emoties weg en wist vaak niet eens meer waarom ik at. Ik heb therapie gehad en ging van dieet naar dieet. Niets hielp. Ik voelde me wanhopig en was constant in strijd met mijn verstand en gevoel. De Eetgeluk Universiteit geeft me de handvatten die ik nergens anders kan vinden. En stapje voor stapje krijg ik het vertrouwen in mezelf weer terug.

Ik heb een periode heel gezond gegeten, maar viel toch weer terug. Het was gewoon te lastig in de praktijk en ik raakte in een sociaal isolement. Hier leer ik een totaalplaatje, een holistische kijk. Wat past bij mij, wat is goed voor mij en hoe wil IK het. Het begint nu voor mij op zijn plek te vallen. Ik heb nu zelf de touwtjes in handen.

Het is tijd om te kiezen of je investeert in jezelf en in jouw toekomst

De inschrijving opent weer in april/ mei 2020

Je kunt deze startdatum natuurlijk voorbij laten gaan. Dan blijf je nog even strijden. Ga je fijn nog even verder met jojo'en, emotie-eten, starten met een nieuw dieet en terugvallen in oude gewoontes.

En weet je? Dan verwacht ik dat je hier over een tijdje toch weer komt kijken. Er is namelijk niets wat werkt, behalve de weg van het oerbrein. Alle andere zijn manieren die tegen jouw natuur in gaan.

Bovendien: als één van die andere manieren had gewerkt was je hier nu niet geweest. Toch?

Het is tegennatuurlijk om jouw lichaam eten te ontzeggen

Jouw lichaam is gemaakt om te eten. Zonder eten kun je niet overleven. 

Het is tegennatuurlijk om calorieën te tellen

Je brein kiest altijd voor voeding die hoog is in energie, niet voor mager en voor light. 

Het is tegennatuurlijk om jezelf af te beulen in de sportschool.

Bewegen is nodig en natuurlijk. Je lichaam afbeulen in de hoop dat je er daarna van kunt houden is dat niet. 

Nu is het beste - het enige - moment om te starten

Natuurlijk zijn er altijd redenen om het niet te doen. Je wilt best, je snapt ook dat het een goed idee is, maar nu komt het even niet uit want… Weet dat dit allemaal bullshit is. Afkomstig uit je brein.

Je brein is een koning in smoezen. Je brein verzint altijd redenen om het nu even voorbij te laten gaan. Het wil namelijk niet dat er iets verandert. Dat is zijn taak.

Als je naar je brein luistert, ga je gewoon meer doen van wat je kent, maar dan krijg je dezelfde resultaten. En dat resultaat is ruk, gewoon ruk. Dezelfde struggle die je al die jaren al hebt.

Eigenlijk is het heel simpel...

Of je doet er wat aan, of je houdt erover op.

Wat kies jij?

Doe je er wat aan?

Doe je er wat aan? Dan schrijf je je nu in. En geef je jezelf een jaar bomvol transformatie cadeau!

Voor 57 euro per maand...

Doe je een jaar lang met ons mee

Heb je gelijk toegang tot alle suikervrije recepten

Start je met de Eetgeluk Introductiecursus op maandag 20 januari (je hebt overigens gelijk toegang tot al het materiaal)

Heb je toegang tot alle Masterclasses nadat je de Introductiecursus hebt doorlopen

Kun je me maandelijks je vragen stellen in een live vraag- en antwoordsessie

Heb je 24/7 toegang tot alle support in de Facebookgroep

Niet goed - geld terug garantie

Twijfel je?

Weet dan dat er een niet goed - geld terug garantie is.

Je loopt dus geen enkel risico.

Wanneer er na een jaar niets is veranderd in je leven krijg je van mij al je geld terug. Uiteraard wel onder de voorwaarde dat je er een jaar lang vol voor gaat, maar dat lijkt me logisch. Je vindt alle voorwaarden bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina. 

Doe je er niets aan?

Misschien is nu niet het moment voor jou om te werken aan je brein en jouw relatie met eten. Misschien wil je op een ander moment meedoen. Dat is OK. Twee dingen zijn dan belangrijk: zorg dat de reden waarom je nu niet meedoet een reden is die aansluit bij hoe jij jouw leven kiest te leven.

En: hou erover op. Accepteer dat het voorlopig niet beter zal worden. Dat jouw strijd met eten en je lijf door zal blijven gaan en dat je je waarschijnlijk steeds verdrietiger, wanhopiger en gefrustreerder zult voelen over jezelf.

 

Dit zeggen de cursisten

Vip Sandra
Liane Strepel 800x800
Ilse van der Weij 800x800

Sandra Vehof

Liane Streppel

Ilse van der Weij

Ik ben ruim 40 kilo afgevallen. Ooit. Helaas is het me niet gelukt om de kilo's eraf te houden. Dit voelde heel frustrerend. Ik schaamde me kapot. Door de nieuwe inzichten en met hulp van Carola leer ik om de kern te ontdekken en op te lossen. En begin ik nu langzaam in beweging te komen. Ik kan het bijna niet geloven!

Ik ben de eeuwige lijner. En ik ben behoorlijk van de lekkere dingen. Ik lijk van water al dik te worden. Zo oneerlijk. Ik heb alles in de kast: van maat 38 tot maat 48. Vreselijk. Ik was zo moe van het jojo'en. En ik wist: de winst zit in het brein. Dat zie ik hier bevestigd. Ik ben net begonnen met de Eetgeluk Universiteit, maar het voelt allemaal heel goed en positief. Blij met mijn keuze!

Ik had veel last van mijn hormonen en besloot daarom een maandje suikervrij te gaan. Dat was een groot succes. Toch viel ik daarna weer terug in mijn oude gewoontes. Dankzij de Eetgeluk Universiteit heb ik geleerd welke rol mijn brein daarin speelt en hoe ik daarmee om kan gaan. Mijn neerwaartse spiraal is gekeerd. Vanaf nu heb ik zelf de regie: ik kies wanneer ik meedoe en wanneer niet.

Veelgestelde vragen

Eetgeluk Universiteit

Manage je brein - Transformeer je relatie met eten

In drie stappen voorgoed rust in je relatie met eten

Er zijn van die mensen...

... die ongestraft alles kunnen eten wat ze willen.
Jij niet.
Eten en jij, het is niet echt een match made in heaven.

Het komt door je brein

Je relatie met eten – de belangrijkste relatie in je leven - wordt volledig gestuurd door je brein.
Die verandert dus alleen als je je brein kunt managen en weer controle krijgt over je eetgedrag. En dat is nodig. Je lichaam wil aandacht en jij wilt rust in je hoofd.

Je brein is de missing link

Als het goed is voel je al: dit klopt. Je hebt de missing link gevonden die niemand je ooit heeft gegeven. De missing link die er steeds weer voor zorgde dat je je leven lang van het ene dieet naar het andere hopte. Da's niet zo gek.

Deze informatie is nog niet zo lang bekend

Jij hebt nu als een van de eersten de kans om je deze nieuwe kennis eigen te maken. Om als een van de eersten te ervaren hoeveel energie en ruimte het gaat geven als je weet hoe het ècht werkt met eten en je brein.

Je bent geen loser of slappeling

Je hebt een hele kast vol boeken over voeding en diëten… samen vormen ze meer dan een universitaire opleiding op het gebied van voeding. Je weet precies hoe het moet.

Toch doe je het niet

Dat maakt dat je jezelf een loser vindt. Anders had je het wel gewoon gedaan, toch?
Nee dus. De schuldige hier is je brein en het feit dat je nooit geleerd hebt hoe het werkt.

Je hoeft alleen maar een brug te slaan

Zodra je begrijpt hoe jouw brein werkt, kun je wél de brug slaan tussen je kennis en je gedrag. En lukt het wél om al jouw kennis te gaan toepassen.

De Eetgeluk Universiteit helpt je om je die kloof tussen weten en doen eindelijk te overbruggen. Je begrijpt eindelijk dat je brein gewoon doet waar het voor bedoeld is, en je wordt niet meer boos op jezelf als je daarnaar luistert. Bovendien leer je hoe je kunt samenwerken met je oerbrein.

 

Dan lukt het wél!

 Je boekt resultaten. Dus groeit ook je zelfvertrouwen en word je weer trots op jezelf.

Je stopt met emotie eten en jojo'en

Je krijgt rust in je hoofd

Je krijgt rust in je eetgedrag

Je bent niet meer in gevecht met jezelf

Je hebt minder eetbuien

Je kiest vaker voor jezelf

Je hebt geen dieet nodig

Je wordt namelijk nooit gelukkig door jezelf voor de rest van je leven strakke regels op te leggen.

Het enige wat je nodig hebt, is kennis van de werking van je brein. En hoe je die kunt omzetten in praktische en eenvoudige leefregels waardoor jij eindelijk de baas wordt over je eetgedrag.

Weten hoe je jouw brein kunt managen is de sleutel

Dit leer je in de Eetgeluk Universiteit. In dit vernieuwende, online mindset jaarprogramma voor vrouwen leer je om niet meer te focussen op eten, maar op je denken, voelen en gedrag.

Dit is wezenlijk anders dan welk dieet dan ook. Samen gaan we een jaar aan de slag en leer ik je om anders te denken, te voelen en te doen. Hierdoor volgt het resultaat uiteindelijk vanzelf.

In drie stappen leer ik je...

Hoe je eten kunt laten staan, minder kunt gaan eten en de juiste eetkeuzes kunt maken voor jezelf.

Hoe je oerbrein jouw eetgedrag saboteert, hoe je het kunt managen en hoe je het gevecht met jezelf kunt stoppen.

Hoe je weer tevreden kunt zijn met je lichaam, liever wordt voor jezelf en weer in jezelf kunt gaan geloven.

Na afloop weet je hoe het werkt

Na afloop weet je hoe je brein werkt en hoe je het kunt managen. Dan heb je geen eten meer nodig om je goed te voelen. Je kunt dan eindelijk alle energie inzetten voor de leuke dingen in je leven. Het is tijd voor jou.

Dit is wat er gebeurt als je meedoet

Je start met de Eetgeluk introductiecursus

We beginnen jouw Eetgeluk-transformatie jaar met een gezamenlijke introductiecursus van 8 modules onder mijn persoonlijke begeleiding.

Je krijgt heerlijke suikervrije recepten

In de Eetgeluk introductiecursus heb je meteen toegang tot de complete database van de Eetgeluk Universiteit met ruim 300 suikervrije recepten. Zodat je iedere dag zelf jouw maaltijden kunt samenstellen en plannen. Iedere maand komen hier nieuwe recepten bij.

Iedere maand een nieuwe Masterclass

Zodra je de Eetgeluk introductiecursus hebt afgerond, krijg je toegang tot alle Masterclasses. Iedere maand is er een nieuwe Masterclass: over voeding, gewoonten, identiteit, eetpsychologie, neuropsychologie, vrouwelijkheid en body positivity.

Je kunt deelnemen aan...

De Eetgeluk Tribe

In de besloten Facebookgroep heb je rechtstreeks toegang tot mij, de coaches en een geweldige groep gelijkgestemde vrouwen. We zijn er voor je om je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke succes.

Live Q&A sessies

Live vraag en antwoord sessies (Q&A): iedere maand kun je me persoonlijk jouw vragen over de Masterclass van die maand en alles waar je verder nog tegenaan loopt stellen tijdens de live online Q&A.

Ledendagen

Regelmatig organiseren we speciale live verdiepingsdagen voor leden waarop we onderwerpen uit de Eetgeluk Universiteit op een persoonlijke manier uitdiepen.

carola 800x800 def

Plus: ik deel mijn ervaringen met je!

Als lid van de Eetgeluk Universiteit ontvang je mijn exclusieve steun en support.

En je mag me het hemd van het lijf vragen over de transformatie van jouw relatie met eten.

Dit zeggen de cursisten

Erika 800x800

Erika van den Berg

Ik at veel teveel suiker. Kon het niet laten staan. Inmiddels taal ik er niet meer naar. Weten hoe je brein werkt is zo'n eye-opener. En echt niet alleen voor mijn eetgedrag. Ik heb meer grip op mezelf en weet nu dat ik een keuze heb. Mooi bij effect is dat ik nu op een gewicht ben waarvan ik dacht dat ik daar nooit meer zou komen.

Janet 800x800

Janet Dekker

Ik at mijn emoties weg en wist vaak niet eens meer waarom ik at. Ik heb therapie gehad en ging van dieet naar dieet. Niets hielp. Ik voelde me wanhopig en was constant in strijd met mijn verstand en gevoel. De Eetgeluk Universiteit geeft me de handvatten die ik nergens anders kan vinden. En stapje voor stapje krijg ik het vertrouwen in mezelf weer terug.

Mirella 800x800

Mirelle van Dijk

Ik heb een periode heel gezond gegeten, maar viel toch weer terug. Het was gewoon te lastig in de praktijk en ik raakte in een sociaal isolement. Hier leer ik een totaalplaatje, een holistische kijk. Wat past bij mij, wat is goed voor mij en hoe wil IK het. Het begint nu voor mij op zijn plek te vallen. Ik heb nu zelf de touwtjes in handen.

Het is tijd om te kiezen of je investeert in jezelf en in jouw toekomst

We starten weer in april/mei 2020

Je kunt deze startdatum natuurlijk voorbij laten gaan. Dan blijf je nog even strijden. Ga je fijn nog even verder met jojo'en, emotie-eten, starten met een nieuw dieet en terugvallen in oude gewoontes.

En weet je? Dan verwacht ik dat je hier over een tijdje toch weer komt kijken. Er is namelijk niets wat werkt, behalve de weg van het oerbrein. Alle andere zijn manieren die tegen jouw natuur in gaan.

Bovendien: als één van die andere manieren had gewerkt was je hier nu niet geweest. Toch?

Het is tegennatuurlijk om jouw lichaam eten te ontzeggen

Jouw lichaam is gemaakt om te eten. Zonder eten kun je niet overleven. 

Het is tegennatuurlijk om calorieën te tellen

Je brein kiest altijd voor voeding die hoog is in energie, niet voor mager en voor light. 

Het is tegennatuurlijk om jezelf af te beulen in de sportschool.

Bewegen is nodig en natuurlijk. Je lichaam afbeulen in de hoop dat je er daarna van kunt houden is dat niet. 

Nu is het beste - het enige - moment om te starten

Natuurlijk zijn er altijd redenen om het niet te doen. Je wilt best, je snapt ook dat het een goed idee is, maar nu komt het even niet uit want… Bullshit!

Je brein is een koning in smoezen. Je brein verzint altijd redenen om het nu even voorbij te laten gaan. Het wil namelijk niet dat er iets verandert. Dat is zijn taak.

Als je naar je brein luistert, ga je gewoon meer doen van wat je kent, maar dan krijg je dezelfde resultaten. En dat resultaat is ruk, gewoon ruk. Dezelfde struggle die je al die jaren al hebt.

Eigenlijk is het heel simpel...

Of je doet er wat aan, of je houdt erover op.

Wat kies jij?

Doe je er wat aan?

Doe je er wat aan? Dan schrijf je je nu in. En geef je jezelf een jaar bomvol transformatie cadeau!

Voor 57 euro per maand...

Doe je een jaar lang met ons mee

Heb je gelijk toegang tot alle suikervrije recepten

Start je met de Eetgeluk Introductiecursus op maandag 20 januari (je hebt overigens gelijk toegang tot al het materiaal)

Heb je toegang tot alle Masterclasses nadat je de Introductiecursus hebt doorlopen

Kun je me maandelijks je vragen stellen in een live vraag- en antwoordsessie

Heb je 24/7 toegang tot alle support in de Facebookgroep

Niet goed - geld terug garantie

Twijfel je?

Weet dan dat er een niet goed - geld terug garantie is.

Je loopt dus geen enkel risico.

Wanneer er na een jaar niets is veranderd in je leven krijg je van mij al je geld terug. Uiteraard wel onder de voorwaarde dat je er een jaar lang vol voor gaat, maar dat lijkt me logisch. Je vindt alle voorwaarden bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina. 

Doe je er niets aan?

Misschien is nu niet het moment voor jou om te werken aan je brein en jouw relatie met eten. Misschien wil je op een ander moment meedoen. Dat is OK. Twee dingen zijn dan belangrijk: zorg dat de reden waarom je nu niet meedoet een reden is die aansluit bij hoe jij jouw leven kiest te leven.

En: hou erover op. Accepteer dat het voorlopig niet beter zal worden. Dat jouw strijd met eten en je lijf door zal blijven gaan en dat je je waarschijnlijk steeds verdrietiger, wanhopiger en gefrustreerder zult voelen over jezelf.

 

Dit zeggen de cursisten

Vip Sandra

Sandra Vehof

Ik ben ruim 40 kilo afgevallen. Ooit. Helaas is het me niet gelukt om de kilo's eraf te houden. Dit voelde heel frustrerend. Ik schaamde me kapot. Door de nieuwe inzichten en met hulp van Carola leer ik om de kern te ontdekken en op te lossen. En begin ik nu langzaam in beweging te komen. Ik kan het bijna niet geloven!

Liane Strepel 800x800

Liane Streppel

Ik ben de eeuwige lijner. En ik ben behoorlijk van de lekkere dingen. Ik lijk van water al dik te worden. Zo oneerlijk. Ik heb alles in de kast: van maat 38 tot maat 48. Vreselijk. Ik was zo moe van het jojo'en. En ik wist: de winst zit in het brein. Dat zie ik hier bevestigd. Ik ben net begonnen met de Eetgeluk Universiteit, maar het voelt allemaal heel goed en positief. Blij met mijn keuze!

Ilse van der Weij 800x800

Ilse van der Weij

Ik had veel last van mijn hormonen en besloot daarom een maandje suikervrij te gaan. Dat was een groot succes. Toch viel ik daarna weer terug in mijn oude gewoontes. Dankzij de Eetgeluk Universiteit heb ik geleerd welke rol mijn brein daarin speelt en hoe ik daarmee om kan gaan. Mijn neerwaartse spiraal is gekeerd. Vanaf nu heb ik zelf de regie: ik kies wanneer ik meedoe en wanneer niet.

Veelgestelde vragen