Eetgeluk Universiteit

OP NAAR EEN RELAXTE RELATIE MET ETEN!

Leer hoe je jouw brein kunt managen - transformeer jouw relatie met eten - slank moeiteloos af - behaal blijvende resultaten

 

De Eetgeluk Universiteit is een online platform voor vrouwen waarin je leert hoe je jouw brein kunt managen als het gaat over jouw eetgedrag. Zodat je jezelf kunt coachen in lastige (eet)situaties. Hierdoor ga je vanzelfsprekend gezonde keuzes maken, wordt het makkelijker om de suikers te laten staan, ga je stoppen met overeten en slank je blijvend af. Zonder dieet en zonder innerlijke strijd.

Wat is de Eetgeluk Universiteit?

De Eetgeluk Universiteit is een wereldwijd Nederlandstalig online platform voor vrouwen die graag af willen slanken en/ of weer een relaxte relatie willen met eten. We leren je stap voor stap om de grote veroorzaker van overgewicht en ´eet-frustratie´ te managen: je brein. Zodat je jezelf kunt coachen in lastige situaties, blijvend afslankt en weer een relaxte relatie krijgt met eten.

Je kunt het vergelijken met een groot warenhuis

De Eetgeluk Universiteit is een plek waar je inspiratie op kunt doen, je kunt verbinden en ervaringen uit kunt wisselen met gelijkgestemde vrouwen. Je kunt er speciaal op jou afgestemde trainingen volgen en je vindt er alle informatie die je nodig hebt voor het bereiken van een relaxte relatie met eten. Alles is erop gericht om jou te leren hoe je jouw brein kunt managen zodat je weet hoe je jezelf kunt coachen in lastige situaties. Hierdoor val je minder snel terug in je oude eetgewoonten en zit je al snel lekkerder in je vel.

Ontdek de waarheid over jouw gewicht...

We maken gezond eten weer simpel

De Eetgeluk Universiteit is een plek die je helpt om jouw gezonde focus vast te houden

Zodat je kunt blijven werken aan het bereiken van de doelen die jij hebt voor jouw gezondheid. In de Eetgeluk Universiteit vind je alle informatie die je nodig hebt bij elkaar. Eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard is alles wetenschappelijk onderbouwd. Dit spaart je enorm veel tijd en geld. Je hoeft daardoor namelijk niet meer het hele internet af te struinen op zoek naar de volgende stap of duizenden euro´s uit te geven aan allerlei cursussen en opleidingen. Gezond eten wordt weer simpel. En daardoor hou je energie over voor het doen van de dingen die echt belangrijk zijn in je leven.

Hoe ziet het eruit?

Ondersteuning zolang je die nodig hebt

De bedoeling van de Eetgeluk Universiteit is om je langere tijd te ondersteunen. Net zo lang tot je brein zich opnieuw geprogrammeerd heeft.  Vanuit de neurowetenschap is inmiddels bekend dat het minimaal 3 maanden duurt om nieuw (eet)gedrag te leren. Maar dat het minimaal 12 maanden duurt voordat dit nieuwe gedrag zo stevig in het brein geprogrammeerd is dat het een onbewuste vaardigheid wordt. Uiteraard kun je daarna nog steeds terugvallen, maar vaak is het dan veel bewuster en is het veel makkelijker om de draad weer op te pakken.

De opzet van de Eetgeluk Universiteit is volledig gebaseerd op deze wetenschap. Dat betekent dat we de tijd nemen en dat we het stapje voor stapje gaan doen. Eén ding tegelijk is het nieuwe motto vanaf nu. Er is geen quick fix, er is ook geen wonderpil, maar er is wel de focus op gezonde gewoonten, blijvende resultaten en vrijheid.

Dit is wat er gebeurt als je deelneemt...

Je leert stap voor stap hoe je jouw brein en daarmee jouw eetgedrag kunt managen

Hierdoor hoef je niet meer steeds hetzelfde rondje te lopen van (zinloos) dieet naar (zinloos) dieet. Van alles naar niets. Van iedere maandag opnieuw beginnen. Wanneer je namelijk weet hoe je jouw brein kunt managen krijg je gelijk helderheid en duidelijkheid over welke stappen je dient te zetten om jouw persoonlijke doelen snel en blijvend te bereiken.

Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt

Door middel van gerichte Masterclasses laten we je stap voor stap zien hoe je kunt doen wat nodig is voor het bereiken van blijvende resultaten. Hierdoor blijf je iedere dag kleine stapjes zetten op weg naar jouw doel.

We helpen je om te implementeren wat je leert

Kennis wordt pas wijsheid door het toe te passen. Door middel van de live vraag- en antwoordsessies met Carola en de mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen en te werken met Carola en het team van de Eetgeluk Universiteit, helpen we je daarbij. In de Facebookgroep vind je bovendien enorm veel ervaringsdeskundigen die je zullen helpen. We doen het dus samen. Iedere dag opnieuw.

Je gaat moeiteloos blijvende resultaten bereiken

Doordat je gaat werken volgens de spelregels van je brein, wordt het heel eenvoudig om jouw nieuwe gewoonten dagelijks te oefenen. Hierdoor bereid je jezelf voor op blijvende resultaten en val je minder snel terug in je oude gewoonten.

Toegang tot dit alles voor slechts € 27,= per maand

-  Je hebt gelijk toegang tot alle beschikbare trainingen
-  Iedere maand een nieuwe Masterclass over een thema dat te maken heeft met het managen van je brein (voeding, gewoonten, identiteit en neuro-psychologie)
-  Iedere maand nieuwe suikervrije en suikerbewuste recepten
- Maandelijks een live vraag en antwoord sessie met Carola
-  24/7 toegang tot de Facebookgroep
- Gratis en onbeperkt deelnemen aan de Landelijke Sugarchallenges (twv € 127,= !)
- Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen, zonder opzegtermijn

Je krijgt onbeperkt toegang tot...

Maandelijkse Masterclass

Bij jouw inschrijving krijg je gelijk toegang tot alle op dit moment beschikbare Masterclasses en iedere maand komt er een spiksplinternieuwe Masterclass bij.

De Eetgeluk Tribe

In de speciale Facebookgroep heb je rechtstreeks toegang tot mij, de coaches en een geweldige groep gelijkgestemde vrouwen. We zijn er voor je om je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke succes.

Live Q en A sessies

Live vraag en antwoord sessies (Q en A): iedere maand kun je jouw vragen over de Masterclass van die maand stellen aan Carola tijdens de live online Q en A.

Suikervrije recepten

Maandelijks vullen we de recepten database aan met heerlijke suikervrije (en soms suikerbewuste) recepten die je kunt gebruiken voor het samenstellen van jouw weekmenu.

De Sugarchallenge

Als lid van de Eetgeluk Universiteit kun je zo vaak als je wilt GRATIS deelnemen aan onze landelijke Sugarchallenges (twv € 127,=)

VIP-faciliteiten

Wanneer je langer dan 6 maanden lid bent krijg je toegang tot een speciale VIP Masterclass bundel, kun je één live-coaching ontvangen van Carola en kun je deelnemen aan de speciale VIP dagen die we organiseren.

Plus: ik deel mijn ervaringen met je!

carola-van-bemmelen_Eetgeluk-universiteit_3

Als lid van de Eetgeluk Universiteit ontvang je mijn exclusieve steun en support en mag je me het hemd van het lijf vragen als het gaat over suikervrij afslanken en het managen van je brein. Ik help je graag verder op weg.

Of het nu gaat om het overwinnen van mijn eigen ´struggle´ met eten en mijn gewicht of al die andere dingen die een rol spelen wanneer je hardnekkige gewoonten wilt veranderen: weet dat ik daar net zo hard tegenaan gelopen ben als jij nu. En dat ik je kan helpen om de valkuilen te vermijden waar ik in ben gestapt.

En wie weet, ontmoeten we elkaar wel tijdens een van de VIP events die we organiseren voor onze leden!

In de Eetgeluk Universiteit helpen we je om

Te begrijpen waarom ALLE dieten en voedingsadviezen slechts tijdelijk werken en wat je beter kunt doen om te voorkomen dat je uiteindelijk weer terugvalt in je oude gedrag en pijlsnel weer terugkeert naar je oude gewicht (plus rente...).

Blijvende resultaten te behalen. Zodat je nooit meer op dieet hoeft, weer een relaxte relatie krijgt met eten en tijd overhoudt voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Af te vallen op een manier die past bij jouw lichaam en jouw leven. Zodat je niet langer gefrustreerd raakt van rigide voedingsadviezen en uren beulen in de sportschool. Gewoon, omdat het logisch is wat je doet.

Jouw brein te managen zodat je jezelf kunt coachen in lastige situaties en daardoor veel minder snel terugvalt in je oude gedrag.

Om te gaan met stress en saboterende gedachten. Zodat je weet wat je kunt doen in plaats van eten als ze voorbij komen...

Jouw discipline te verbeteren en versterken. Zodat je automatisch en zonder innerlijke strijd anders gaat eten.

Door het ´gezondheidsbos´ weer de juiste bomen te gaan zien. Zodat je je niet langer meer onzeker voelt en je focus verliest vanwege alle tegenstrijdige gezondheidsadviezen die toch niet werken.

Wat zou jij allemaal kunnen realiseren als je onbeperkt toegang had tot dit niveau van hulp en support. Veel meer dan nu toch?

Denk aan meer tijd (je hoeft niet meer uren op internet te ´researchen´ en boeken te lezen over voeding) - meer focus (we geven je een duidelijke koers en richting) - meer motivatie (we houden je scherp) - minder stress (omdat je niet meer zelf hoeft te bedenken wat je moet doen) - blijvende resultaten (dit is het enige dat echt werkt) - meer doorzettingsvermogen (je kunt misschien jezelf voor de gek houden, maar ons niet) en: MEER PLEZIER! Want samen is leuker dan alleen.

Het is tijd om te beslissen!

Carola: ´Ik weet als geen ander hoe het is om zonder focus rond te lopen. Om als een stuurloos schip rond te varen op een enorme zee. Zonder koers en zonder eindbestemming. Van het ene dieet naar het andere. Van alles naar niets. Je bent misschien wel lekker bezig, maar eigenlijk doe je maar wat. Je verdwaalt in alle mogelijkheden en je wordt steeds onzekerder over jezelf. Uiteindelijk stop je er maar mee want niets helpt.

Dit is niet alleen jammer van je tijd, het kost je ook enorm veel energie en je zult nooit het resultaat behalen wat je wilt. Zelfs niet als je ontzettend je best doet. 

Inmiddels weet ik dat je zonder focus niets kunt bereiken. Maar ook dat het belangrijk is om de dingen terug te brengen tot de essentie. Tot waar het echt over gaat. En ik wil niets liever dan jou helpen om de juiste stappen te zetten. Zodat je eindelijk de resultaten gaat behalen die je wilt en tijd overhoudt voor de dingen die echt belangrijk zijn in je leven.

Mijn advies: focus op wat echt werkt en doe met ons mee. Zodat je eindelijk het resultaat gaat bereiken waar je zo naar verlangt. En ach, mocht het toch niet zijn wat je wilt, dan kun je altijd weer opzeggen. Je zit verder nergens aan vast. Dus wat heb je te verliezen?´

De ervaring van Astrid....

Ik heb lang getwijfeld om deel te nemen en toen besloot ik, nog voor ik weer begon te twijfelen: ik schrijf me in want ik ben het waard! Ik ben ontzettend blij met deze keuze en geniet van de inzichten uit elke nieuwe les! Ik voel me zoveel beter over mezelf, heb een relaxte(re) relatie met eten en heb het gewicht bereikt van voor de zwangerschap (en zelfs wat minder). Dit bracht me net die inzichten die in alle diëten ontbraken!  Ik ben één en al lof. Dank u, dank u, dank u!

Doe mee en behaal zelf ook dit soort resultaten

- Je hebt gelijk toegang tot alle beschikbare trainingen
- Iedere maand een nieuwe Masterclass over een thema dat te maken heeft met het managen van je brein (voeding, gewoonten, identiteit en neuro-psychologie)
- Iedere maand nieuwe suikervrije en suikerbewuste recepten
- Maandelijks een live vraag en antwoord sessie met Carola
- 24/7 toegang tot de Facebookgroep
- Gratis en onbeperkt deelnemen aan de Landelijke Sugarchallenges (!)
-  Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen, zonder opzegtermijn

Je hebt toegang tot dit alles voor slechts € 27,= per maand

Veelgestelde vragen

>