Dag mooie vrouw...

DOE JE MEE AAN DE BOOTCAMP OVER ZELFVERTROUWEN?

Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart gaan we jouw zelfvertrouwen herstellen als het gaat over eten. Zodat je weer gaat geloven dat het ook voor jou mogelijk is om een Relaxte Relatie te creëren met eten!

Je bent er de hele week bij voor slechts

€ 37,=

Effe als vrouwen onder elkaar...

BEGIN JIJ OOK IEDERE MAANDAG OPNIEUW?

Begin je ook iedere maandag 'opnieuw' met gezond eten, zonder het iemand te vertellen? Uit angst dat het toch weer verkeerd gaat?  Waarschijnlijk zit je dan gevangen in wat ik noem de eet-dieetspiraal...

Als je daarin gevangen zit, dan doe je keurig alle dingen die de experts adviseren. Je kookt verse maaltijden, je beweegt iedere dag minimaal 30 minuten, je snoept minimaal, je drinkt alleen nog bij speciale gelegenheden en je gaat op tijd naar bed.

Er is alleen één probleem: ondanks alles dat je weet lukt het je maar niet om je langer dan drie dagen aan je gezonde eetregime te houden… En daardoor bereik je nooit het resultaat dat je wilt.

Het gevolg daarvan is dat je uiteindelijk gefrustreerd de handdoek in de ring gooit. Je geeft het op. En dat is doodzonde. Want je bent op de goede weg. Je weet wat je moet doen. Het enige dat verkeerd gaat is dat je er niet mee doorgaat. En dat komt maar door één ding:

Je hebt waarschijnlijk een grandioos gebrek aan zelfvertrouwen als het gaat over je eetgedrag!

De oplossing is gelukkig heel simpel...

DOE MEE AAN DE BOOTCAMP OVER ZELFVERTROUWEN

Herstel je zelfvertrouwen en je behaalt wél resultaten!

Iedereen weet dat de weg naar blijvende resultaten ligt in het consequent blijven doen van de dingen die nodig zijn om je doel te bereiken. Denk aan een topsporter. Hetzelfde geldt voor afvallen, of voor gezonder leven.

Het ligt nooit aan het dieet als het niet lukt. Het ligt maar aan één ding en dat is dat je het niet volhoudt. Je geeft op omdat je niet het vertrouwen in jezelf hebt dat je het kunt.

Wanneer je echter vanuit een gezonde portie zelfvertrouwen aan een uitdaging begint, ga je wél door waar je voorheen stopte. Je pakt gewoon de draad weer op als je hebt toegegeven aan 'iets lekkers' of als je de mist in bent gegaan op het terras. Ook al word je er soms moedeloos van, je blijft verder gaan. Net zolang tot je jouw doel hebt bereikt.

Ineens durf je wel weer lekkere dingen meer in huis te halen omdat je niet meer bang bent dat je alles opeet. En je durft wél te beginnen met dat nieuwe voedingsprogramma en daar openlijk over te vertellen. Omdat je diep van binnen een rotsvast vertrouwen hebt in jezelf dat je dit kunt.

Daarom is een gezonde portie zelfvertrouwen zo'n ontzettend belangrijke basisvoorwaarde als je weer een Relaxte Relatie wilt creëren met Eten.

In de Eetgeluk Bootcamp ga ik je leren hoe je dit kunt bereiken.

Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart.

Je bent er de hele week bij voor slechts

€ 37,=

Je hebt slechts één week nodig om...

JOUW ZELFVERTROUWEN RONDOM JE EETGEDRAG TERUG TE KRIJGEN

We denken vaak dat er heel veel tijd voor nodig is om weer vertrouwen in onszelf te krijgen. Zeker als je vaak teleurgesteld bent geweest in jezelf. Of als je al zoveel mislukte dieetpogingen of pogingen om gezonder te leven achter de rug hebt.

Maar weet je…

Het kan echt heel snel...

Ik leer het je binnen één week in de Eetgeluk Bootcamp. Zodat je na afloop weet wat je kunt doen...

  • Om vol vertrouwen te durven beginnen aan gezonder eten - en VOL te houden
  • Om vol vertrouwen te durven beginnen aan meer bewegen - en VOL te houden
  • Om te stoppen met strijden tegen jezelf en weer verliefd te worden op jezelf
  • Om weer oprecht erop te durven vertrouwen dat je het wel kunt en dat het deze keer wel gaat lukken

Mijn belofte aan jou

DIT GA JE BEREIKEN ALS JE MEEDOET

Je blijft doorgaan, ook als het even niet gaat zoals je wilt. Je blijft opstaan en verder gaan. En je blijft gefocust op jouw plan en de stappen die nodig zijn om je doel te bereiken.

Je gaat stoppen met zelfsabotage. Omdat je begrijpt dat iets anders DOEN niet de oplossing is. Maar dat het gaat om de gedachten die je denkt over de beslissing die je hebt genomen en de resultaten die je behaalt.

Je durft weer na te denken over een leven waarin eten geen hoofdrol meer speelt. Je maakt je geen zorgen meer over eten. In plaats daarvan wordt eten iets waarvan je ten volle kunt genieten omdat je weet dat je op tijd kunt stoppen.

Je hebt eindelijk rust in je hoofd. Er is totaal geen breindrama meer over eten. En de brein energie die verloren ging aan het focussen op eten komt vrij voor het doen van al die dingen waar je hart van gaat zingen.

Je durft weer plannen te maken voor jouw allerlaatste Eetgeluk Avontuur. Omdat je er nu alle vertrouwen in hebt dat het je gaat lukken om voor eens en voor altijd de controle over jouw eetgedrag terug te nemen. Zodat je voorgoed kunt stoppen met diëten.

TIJDENS DE EETGELUK BOOTCAMP...

Ga je leren hoe je jouw afspraken met jezelf na kunt gaan komen. Ook en vooral als het leven tussendoor komt. Want vaak gaat het daar verkeerd.

Dit alles heeft niets te maken met wat je eet. Het begint in je brein, bij de afspraken die je maakt met jezelf over wat je gaat eten en over de (zelf-saboterende) gedachten die je daarover denkt als het puntje bij paaltje komt...

Tijdens de bootcamp ga ik je leren hoe je hiermee om kunt gaan

Want wanneer je weet hoe je jouw brein kunt managen onder alle omstandigheden dan groeit jouw zelfvertrouwen. Daardoor ga je als vanzelf andere keuzes maken voor jezelf. En wanneer je andere keuzes maakt voor jezelf ga je ook andere resultaten behalen:

De resultaten die je wilt!

Vechten met jezelf verandert in samenwerken met jezelf. En vanuit die samenwerking met jezelf groeit de liefde voor jezelf en uiteindelijk het vertrouwen in jezelf.

Het enige dat je nodig hebt is de juiste strategie. En vervolgens weten hoe je deze kunt blijven toepassen op al die momenten dat ‘het leven tussendoor’ komt.

Je leert het allemaal in één week in de Eetgeluk Bootcamp!

DE EETGELUK BOOTCAMP!

Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart.

In slechts één week ga je jouw zelfvertrouwen rondom je eetgedrag herstellen.

Dit is wat je krijgt:

Vijf dagen lang iedere dag van 10.00 - 11.00 uur live (online) training en coaching met Eetgeluk Expert Carola van Bemmelen (van 27 tot en met 31 maart).

Kun je niet live bij de training aanwezig zijn? Geen probleem: je ontvangt na afloop van de training de link naar de herhaling zodat je deze in je eigen tijd op je gemak terug kunt kijken. 

Je gaat diepgaand begrijpen wat zelfvertrouwen is en je gaat de drie stappen leren en oefenen waarmee je het terug kunt krijgen

Een praktische stap voor stap manual plus een maand lang toegang tot alle replays van de Bootcamp. En uiteraard mag je Carola mailen met alle vragen die je hebt

Dit is jouw kans om een hele week lang al jouw vragen te stellen aan Carola en coaching te ontvangen rondom jouw eetgedrag. Je doet de hele week mee voor slechts...

€ 37,=

VEELGESTELDE VRAGEN