• Op dit moment is het niet mogelijk om de video´s te bekijken, mocht je ze willen zien, meld je dan aan voor de wachtlijst
de-gelukkige-eter_carola-van-bemmelen_suikerbrein-videos
de-gelukkige-eter_carola-van-bemmelen_suikerbrein-videos

Ontdek de fout die bijna iedereen maakt...

Als het gaat over afvallen en omschakelen naar een gezonde leefstijl, maakt bijna iedereen een enorme fout. Een fout die ervoor zorgt dat meer dan 95% van alle mensen vaak al binnen een week terugvalt in hun oude gedrag. En dat je vrijwel altijd het gewicht dat je verliest weer snel terugkrijgt.

In de gratis Suikerbrein videoserie wordt stap voor stap duidelijk hoe dit werkt en leg ik je uit wat je wél kunt doen als je blijvende resultaten wilt behalen!

Course Information

Geschatte tijd: 7 dagen

Cursus instructeur

Carola van Bemmelen Carola van Bemmelen (beheerder) Auteur
 • Ha Nellie, probeer het eens zonder koptelefoon, dan is het als het goed is bijna niet te horen.

 • Video 1 is erg duidelijk. Een heldere uitleg die goed te begrijpen is.

 • Gelen M Gelen M schreef:

  Een vraag; Ik begrijp nu dat je niet gedurende de hele dag suiker moet eten, zodat je insuline-peil niet continu op een hoog niveau blijft. Maar mag je wel ‘çontinu’ eiwit of vet eten? (Uiteraard wordt je bij teveel daarvan ook dik, maar zou dat gezonder zijn wat betreft de genoemde gevaren van suiker?)

  • Het beste is het om maximaal drie maaltijden per dag te eten. Door continu te eten komt het lichaam niet toe aan vet verbranden, maar blijft het putten uit hetgeen je ´erin´ stopt. Het is beter dat het lichaam de voorraadkasten leeg gaat halen. Bij het eten van eiwitten maakt het lichaam ook insuline aan. Bij het eten van vetten voor zover ik weet niet, maar over het algemeen hebben we voldoende vetten op voorraad, dus het is beter dat het lichaam eerst haar eigen vetten verbrandt. Wanneer je eet volgens de Sugarchallenge richtlijnen, krijg je voldoende vetten, eiwitten en koolhydraten binnen en stimuleer je tegelijkertijd het lichaam om de vetverbranding aan te zetten.

 • Lineke Beekman Lineke Beekman schreef:

  Hoi Carola
  Ongeveer drie jaar geleden heb ik mee gedaan. Was er toen beren gelukkig en trots op. Helaas in mijn oude gedrag terug gevallen. Ondertussen een jaar dieetiste erop zitten. Ik heb geen test nodig om te weten ik ben verslaafd. Vandaag besloten ik begin opnieuw. Dit werkte toen. Ik probeer het gewoon opnieuw. Groet lineke

 • Leny Whittaker Leny Whittaker schreef:

  Dag Carola,

  Heel helder, motiverend en inspirerend wat je in je video vertelt.
  Stimuleert me zeker om het weer op te pakken!
  Luisteren gaat me momenteel beter af dan lezen, dus blij met jouw video’s
  Kan ik video 1 later ook nog weer eens beluisteren?

 • Irma Verweijen Irma Verweijen schreef:

  Duidelijke eerste video. Waar vind ik het ‘lijstje’ met alle verschillende namen voor suikers?

 • wil stemerdink wil stemerdink schreef:

  Dag Carola,
  Fijn om te luisteren naar de video’s. Even een flinke herhaling van alles. Geeft je weer inspiratie om door te gaan en vooral waarom!
  Ook de valkuilen zijn herkenbaar en de planning heel belangrijk…..dat short er bij mij wel eens aan.
  we gaan door!

 • jenny derks jenny derks schreef:

  Extreem verslaafd zegt test….Ondanks gevolgde NLP-cursus lukt het niet om gezond gedrag vol te houden. Voelt als een mislukking.

  • Ha Jenny, het betekent alleen maar dat je mens bent hoor, meer niet. Het feit dat je jezelf een mislukking voelt is puur hoe je brein het interpreteert. Niets meer en niets minder dan dat. Jij kiest er zelf voor of je dat wilt geloven…

 • Lea De Jong Lea De Jong schreef:

  Ik kan de video,s niet bekijken.. ben wel ingelogd maar moet me aanmelden voor een wachtlijst?

 • Marja de Vries Marja de Vries schreef:

  hoi, hoe kom ik op de wachtlijst voor video 3?