Gratis Gelukkige Eter Toolkit

Carola van Bemmelen aan het schrijven

Gratis Gelukkige Eter Toolkit

Omdat ik niet alles in het boek gepropt kreeg, heb ik een geweldige Toolkit voor je samengesteld met daarin alles wat je nodig hebt als Gelukkige Eter.  

Download hem hier gratis:

De Gelukkige Eter Toolkit bevat:

  • Een heel fijn e-kookboek met handige vervangingsrecepten voor brood, pasta,
    frisdrank, aardappelen en andere ‘breinkapers’.
  • Alle checklists uit het boek overzichtelijk op een rijtje.
  • Een praktische supermarktshopper met daarin alles wat je nog wél kunt kopen
    in de supermarkt.
  • De suikerspiekpas met de meest gebruikte suikerschuilnamen (handig voor in je
    portemonnee).
  • De voedingstabellen met de aanbevolen hoeveelheden voedingsstoffen voor
    vrouwen en voor mannen, zodat je ze uit kunt printen en in de keuken kunt hangen.
  • Een handig stappenplan dat je kunt gebruiken om te starten met jouw Gelukkige
    Eetstijl.
  • Een uitgebreid Omega 3-dossier bomvol informatie en tips over hoe je dit in
    kunt zetten om jouw zoetbehoefte te verminderen en de vetverbranding aan te
    zetten.
  • Een afstreepkalender voor iedere geslaagde dag.

Cursus informatie

  • Annemieke Hulshof schreef:

    Vandaag genoten van de lezing van Carola. Het boek is écht een aanvulling. Wat een fijne recepten in de toolkit! Dank je wel voor deze extra’s!

  • anya Vilain schreef:

    Super boek!! De toolkits vind ik ook super als aanvulling. Heeft u enig idee wanneer de andere toolkits beschikbaar zullen zijn? Zoals bijv. het Stappenplan? 🙂
    Dank u alvast!! xxx

    • Carola van Bemmelen schreef:

      Hallo Anya, fijn dat je blij bent met het boek. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de laatste toolkits, dus ik verwacht ze binnen enkele dagen wel in de ledenomgeving. Je ontvangt daarover van mij bericht wanneer ze klaar staan voor je.

  • Hek Miranda schreef:

    Ik heb weer hoop door je boek te lezen Carola. Ik vecht mijn hele leven al voor de kilo’s. Maat 36 tm 44 hangt in de kast. Momenteel zit ik al 2 jaar in de maat 42/44. Ben al bij dokter Frank geweest en via hem bij een Obesitas kliniek ziekenhuis Hengelo voor een jaar met de ene week een dietiste of een psychiater of een fysio. Gelijktijdig loop ik bij een psycholoog en daar is ook obesitas vastgesteld. Ik dacht echt dat het laatste redmiddel een maagverkleining zou zijn, maar daarvoor kom ik niet in aanmerking aangezien ik nog geen BMI heb van 40. Wel 35 maar verder lichamelijk goed gezond. Heel veel mensen om mij heen kwamen wel in aanmerking voor een verkleining en dat maakte me erg verdrietig.

    Maar door je boek te lezen heb ik weer hoop. Ik ben gistermiddag begonnen en god wat mag je veel eten.
    Ik heb net de verschillende downloads geprint uit de toolkit en ik hoop dat het nu voor altijd gaat lukken.
    Dank je wel alvast. Ik ben zeer gemotiveerd en die motivatie was heel lang weg. Ik ben echt heel blij.

    • Carola van Bemmelen schreef:

      Ha Miranda, Wat ontzettend fijn om te horen. Het is echt je brein dat in de ban is van allerlei verslavingen aan chemische stoffen in je voeding. En inderdaad: gewoon lekker en onbewerkt eten. Hou me op de hoogte en mail gerust als je hulp nodig hebt of vragen hebt. Zijn we voor! Heel veel succes in ieder geval: You can do this!

  • wietse.vendrig schreef:

    Wauw…heerlijk!!

  • Astrid Schotte schreef:

    Dag Carola,

    Wat een prachtig boek! Ik heb het met veel ooh’s en aha’s gelezen 😉 En nu er iets mee DOEN hé maar dat ben ik zeker van plan hoor. Na het volgen van de Sugar Challenge is mijn interesse en overtuiging voor een suikerbewuste leefstijl helemaal gewekt.

    Ik werk zelf in een sportschool en zou me graag verder in het voedingsdeel verdiepen. Welke opleiding zou je me allereerst aanraden?

    Van harte bedankt om al deze kennis en inzichten te delen! Ik wens jou het allerbeste toe in je verdere leven en carrière als voedingscoach, je doet dat goed!!

    Groetjes,
    Astrid

    • Marleen Honcoop schreef:

      Hallo Astrid,

      wat fijn dat je veel herkend in het boek. Voor verdieping in het voedingsdeel zou ik je de opleidingen van Evenwijs aanraden.
      Succes met het integreren van je opgedane kennis

  • >