Jaaaaaa!

De najaarsinschrijving van de Eetgeluk Universiteit is...

Geopend!

Transformeer in vier stappen van Eeuwige Diëter in een Gelukkige Eter!

Hier vind je alle informatie

Over Carola

Waarom je hier leert om in vier stappen jouw eetgedrag blijvend te veranderen. En weer BLIJ te zijn met jezelf.

ZO WERKT HET

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen...

Jouw relatie met eten gaat niet over eten

Maar over de relatie met jezelf

Je leest het goed. Je hebt geen probleem met eten en je hebt ook geen eetverslaving. Er is iets anders aan de hand...

Je hebt een probleem met jouw relatie met jezelf. Èn je hebt een oerbrein. En dat oerbrein van jou wil maar één ding, namelijk dat je je goed voelt. Maar hoe kun je je nu goed voelen als je een hekel hebt aan jezelf? Of als je totaal de verbinding kwijt bent met jezelf?

Daarom laat je oerbrein je eten. En om de effecten van je eetgedrag te compenseren loop je vervolgens van het ene dieet naar het andere. En therapie je je suf...

Carola van Bemmelen
Zo werkt het
Carola van Bemmelen

Geloof me...

Diëten lossen jouw  'eetprobleem' niet op

Ze maken het alleen maar erger...


Ieder dieet zorgt ervoor dat je je slechter gaat voelen over jezelf. Waardoor je oerbrein je nog meer laat eten... Bovendien zet het je oerbrein verder in de 'honger-alarm-stand' waardoor het steeds meer gaat focussen op eten. 

Onthoud dit: ALLE dingen die je op dit moment doet om je eetgedrag onder controle te krijgen zorgen er juist voor dat je jouw relatie met eten (en dus met jezelf) verder verstoort… 

Voordat je het weet zit je gevangen in de eet-dieet-spiraal. Je voelt je niet goed, je oerbrein laat je eten, je wordt dikker en vervolgens ga je 'op dieet' om af te vallen.

Zo werkt het

 

Je eetgedrag is dus niet het probleem

Het is je dieetgedrag!

 

Weet dit: hoe je je voelt heeft NIETS te maken met je gewicht of uiterlijk. Hoe je je voelt wordt VOLLEDIG bepaald door jouw relatie met jezelf.

Een Relaxte Relatie met Eten gaat er dus eerst en vooral over dat je jezelf gaat begrijpen. Dat je vanuit begrip en liefde voor jezelf gaat ontdekken waarom je eet en wat werkt voor jou. Het gaat over jezelf weer op nummer één zetten in jouw leven: het gaat over Me First.  

Carola van Bemmelen
Zo werkt het

Ank

Ik vind het geweldig wat je aanbiedt. De Eetgeluk Universiteit heeft me geholpen om een heel andere leefstijl te creeren. En... een fijne bijkomstigheid is dat ik inmiddels 13 kilo ben afgevallen!

Annelies

De Eetgeluk Universiteit heeft me zoveel mooie dingen gebracht. Ik ben echt los van de dieetsfeer en voel me zoveel beter in mijn vel. Ik ben echt heel blij dat ik jou ben tegengekomen op Insta!

Marianne

Dank voor alle inzichten die je me hebt gegeven in de Eetgeluk Universiteit. Eindelijk heb ik mijn suikerverslaving onder controle en voel ik me een Gelukkige Eter. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Zo werkt het
Carola van Bemmelen

 

Mijn reis naar 100% Eetgeluk

Ik was een gezonde Hollandse meid

 

Ik hield van lekker eten en ik was al op jonge leeftijd wat 'romiger' dan de rest van de meiden in mijn klas. Ik was ook intelligent en ik had een paar enorme jampotglazen en piekhaar. 

Je begrijpt, zeker op de middelbare school ben ik veel gepest. En omdat ik zag dat de slanke meiden daar geen last van hadden dacht ik dat het lag aan mijn uiterlijk. Dus op mijn 16e ging ik op dieet. Eerst het brooddieet, toen het ziekenhuisdieet en daarna nog een hele sliert andere diëten passeerden de revue. 

Zo werkt het

 

Ruim 25 jaar vocht ik met mezelf

Ik was een 'professionele jojo-er'

 

Ik ging van het ene dieet naar het andere. Trainde me suf, heb op kussentjes geslagen, meditatieweken gevolgd en verslond zelfhulp- en 'gezonde-lifestyle-boeken'. Het hielp natuurlijk allemaal geen zak. Ik werd er alleen maar doodmoe van en raakte steeds meer in de war. 

Alles veranderde op het moment dat ik de missing link in het geheel ontdekte, namelijk mijn oerbrein en de ENORME invloed die het heeft op je eetgedrag.

Pas toen ik begreep hoe ik zelf mijn oerbrein kon besturen, nam ik mijn zelfleiderschap op en ging mezelf weer op nummer één zetten in mijn leven. 

Carola van Bemmelen
Zo werkt het
Carola van Bemmelen

 

Het onmogelijke gebeurde...

Mijn 'eetprobleem' verdween

 

Doordat ik steeds beter begreep hoe ik mijn oerbrein kon managen, herstelde ik stapje voor stapje de verbinding met mezelf. Ik begon mezelf steeds leuker te vinden en... mijn relatie met eten en met mezelf begon te helen. Ik kon ineens stoppen met eten als ik vol zat. En ik vond het steeds makkelijker om gezonde keuzes te maken. 

Ik was niet meer bang voor feestjes, vakanties of andere onverwachte gebeurtenissen. Nee-zeggen was steeds minder een probleem. En ook het aangeven van mijn grenzen werd steeds makkelijker. Zorgen voor mezelf was niet langer een 'strafkamp', het werd iets dat ik iedere dag graag wilde doen. 

Zo werkt het

Anneloes

Ik heb zo enorm veel gehad aan de Eetgeluk Universiteit. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik de regie weer in eigen hand kan nemen! Dit had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken.

Els

Wat heb ik ontzettend veel geleerd van jou! Het voorbije jaar bij de Eetgeluk Universiteit heeft mijn hoogste verwachtingen overtroffen. Ik voel heel duidelijk dat ik hiermee verder kan.

Jolanda

Ik wil je een vet compliment geven. Ben zo blij met de Eetgeluk Universiteit. Mijn traject voor mijn eetstoornis is niet meer nodig dankzij deze membership. Dankjewel!!!

Zo werkt het

 

Eten hoeft geen worsteling te zijn

Het enige dat je hoeft te doen...

 

Is te stoppen met diëten. En in plaats daarvan te gaan leren hoe je jouw oerbrein - de CEO van jouw eetgedrag kunt managen. Meer niet. Vanuit daar kun je de relatie met jezelf herstellen en verandert alles.

In de Eetgeluk Universiteit (mijn premium membership programma) leer ik je door middel van de door mij ontwikkelde Eetgeluk Methode™ in vier stappen hoe het werkt.

Het resultaat? Je gaat jezelf weer begrijpen en geven wat je écht nodig hebt. En: je krijgt eindelijk RUST in je hoofd als het gaat over eten. Jouw innerlijke vreetstemmetje kan met pensioen... en de tijd en energie die vrijkomen kun je gaan gebruiken om van de tweede helft van je leven jouw BESTE HELFT te gaan maken!

Doe je mee?
Carola van Bemmelen
Zo werkt het

Melanie

Wauw! Wat een eyeopener is de Eetgeluk Universiteit. Ik ben nog maar net begonnen en je helpt me al zo op weg. Ik zie de mogelijkheden en ik durf weer te dromen!

Miriam

Ik heb zo ontzettend veel geleerd bij jou en ik kan het allemaal toepassen. Je spreekt uit ervaring. Ook jij hebt een periode geworsteld met je lichaam en dat maakt je menselijk.sta!

Liesbeth

Mijn dank aan jou is zo groot. Ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen jaar. Ik kan het nu op eigen kracht en daar heb ik ook heel veel zin in. Ik heb helemaal een YES gevoel!

Zo werkt het

Connecten met Carola