Jaaaaaa!

De najaarsinschrijving van de Eetgeluk Universiteit is...

Geopend!

Leer in drie stappen hoe je jezelf kunt voeden op de VROUWELIJKE manier!

Maak van de tweede helft van jouw leven Jouw Beste Helft!

hier vind je alle INFORMATIE
Waarom het kunnen maken van verbinding met jezelf cruciaal is als je jouw relatie met eten of wat voor relatie dan ook in je leven wilt herstellen

148 - Verbinding

Sep 06, 2024

Het kunnen maken van verbinding met jezelf is cruciaal als je jouw relatie met eten of wat voor relatie dan ook in je leven wilt herstellen. Verbinding is cruciaal als je wilt kunnen vertrouwen op je gevoel en jezelf wilt gaan voeden op de vrouwelijke manier. Verbinding is de sleutel naar vrede met jezelf en naar vrede in de wereld.

Ieder mens is gemaakt voor verbinding. Of we dat willen of niet. Verbinding zit in onze genen, in onze standaardprogrammering en dus in ons oerbrein. Een mens alleen kan niet overleven. Baby’s die niet worden vastgehouden zullen sterven. En baby’s die nooit liefde hebben ervaren krijgen mentale problemen als ze opgroeien. Zonder iemand waarmee we ons kunnen verbinden kunnen we niet overleven.

Daarom willen we zo graag een partner en daarom willen we zo graag bij een groep horen. Wanneer je verbonden bent met de groep, dan ben je namelijk veilig. Toch zijn veel vrouwen alleen. En voelen heel veel vrouwen zich alleen. Ook als ze een rijk sociaal leven hebben. De reden daarvoor is dat we in de mannelijke wereld waarin we leven hebben geleerd dat de buitenwereld belangrijker is dan de binnenwereld.

We hebben geleerd dat we de buitenwereld nodig hebben om ons te kunnen verbinden met onszelf. Maar dat is de mannelijke manier. Voor vrouwen werkt het precies omgekeerd. Wij kunnen ons pas verbinden met de buitenwereld als we eerst verbonden zijn met onszelf. Alles begint dus altijd met de relatie die je hebt met jezelf. Als vrouw kun je je echt alleen maar met die ander verbinden als je goed in verbinding staat met jezelf.

Wanneer dat niet het geval is ‘doe’ je alsof je in verbinding bent en ga je lopen pleasen en manipuleren. Daardoor denk je dat je verbonden bent, maar je bent het niet. In de podcast van deze week ga ik het daarom met je hebben over verbinding en wat je kunt doen om je weer met jezelf te verbinden. Deze podcast is een samenvatting van de masterclass over verbinding uit de Eetgeluk Universiteit. Zodat je een indruk krijgt van wat je kunt verwachten als je lid wordt van de Uni. Binnenkort openen de deuren voor de najaarsinschrijving. Mocht je mee willen gaan doen, meld je dan gelijk even aan voor de nieuwsbrief op de gelukkige eter.nl. Je ontvangt dan bericht zodra de inschrijving is geopend.

Veel luisterplezier!

 

 

Herstel de Verbinding met Jezelf: De Sleutel tot een Vervullend leven

Dag mooie vrouw! Over een paar weken is het eindelijk zover. Ik weet dat heel veel van jullie erop wachten: over een paar weken opent de najaarsinschrijving voor de Eetgeluk Universiteit. En er is heel veel veranderd in de Uni. Het hele programma is vernieuwd. Alles staat in het teken van leren om jezelf te voeden op de vrouwelijke manier. In drie stappen leer ik je om te eten als een vrouw, denken als een vrouw en voelen als een vrouw.

 

Eten als een vrouw

Ik leer je hoe je kunt eten als een vrouw zodat je je hormonen zo optimaal mogelijk in balans brengt waardoor je minder last zult hebben van allerlei menopauze gedoe als opvliegers, moodswings en aankomen in gewicht. Ik ga je ook leren hoe je cyclisch kunt gaan eten, in lijn met je periodes en waarom dit ook belangrijk is als je de menopauze al voorbij bent. Ik ga je leren waarom het zo belangrijk is om fors te gaan minderen met suikers en hoe je dat op een fijne manier kunt doen voor jezelf. Maar ik ga je ook leren hoe je je kunt voeden op al die andere gebieden in je leven. Waar je nu nog een leegte voelt die je probeert te vullen met eten of drinken of andere gewoonten die je niet dienen.

 

Denken als een vrouw

Ik leer je hoe je kunt denken als een vrouw door te begrijpen hoe het vrouwenbrein werkt en hoe jouw brein al je gedrag stuurt. Maar ook leer ik je welke mannelijke overtuigingen we door de eeuwen heen met de paplepel ingegoten hebben gekregen en hoe deze overtuigingen jouw huidige gedrag en dus ook je eetgedrag iedere dag opnieuw onbewust besturen. En ik leer je hoe je jouw vrouwenbrein kunt gaan managen zodat je niet alleen al die oude, overerfde overtuigingen kunt gaan loslaten en jezelf heel bewust kunt gaan sturen naar nieuwe gedachten, gevoelens en gedrag. Zodat je eindelijk blijvende resultaten gaat behalen en jezelf bevrijdt uit de mannelijke manier van denken en doen.

 

Voelen als een vrouw

En ik leer je hoe je kunt gaan voelen als een vrouw. In de eerste plaats natuurlijk door te leren hoe het werkt met je emoties en hoe je kunt omgaan met je emoties. Ik leer je hoe je je emoties weer kunt gaan voelen, want voor veel vrouwen is dat een ver van mijn bedshow geworden. Echt, je wilt niet weten hoe vaak ik de vraag krijg: Carola, ik wil zoooo graag voelen, maar ik weet gewoon niet hoe ik dat moet doen. Ik ga het je leren. En wat ik je ook leer is hoe je de taal van je emoties kunt gaan begrijpen. Zodat wanneer je steeds beter gaat voelen wat er leeft in jou, je ook de vertaalslag kunt maken naar wat je werkelijk nodig hebt in plaats van eten. En wat ik ook doe is dat ik je ga helpen om je weer vrouw te voelen. Om je vrouw-zijn weer te durven leven. En dat gaat veel verder dan het dragen van een rokje of een jurkje of hoge hakken.

 

Jouw beste helft; de tweede helft van je leven

Wanneer je deze drie stappen hebt doorlopen ga ik je leren hoe je alle tijd en energie die je tot nu toe hebt besteed aan vechten met eten en met jezelf kunt gaan gebruiken om van de tweede helft van je leven Jouw Beste Helft te maken. Want de beste jaren voor een vrouw zijn de jaren na haar vijftigste. Dat zijn de jaren na de overgang. Je moet er eerst even doorheen, maar daarna ben je vrij om jouw leven te leven zoals jij dat wilt. Maar dat gaat alleen als je weet hoe je jezelf op nummer één kunt zetten in je leven. Als je weet hoe je jezelf kunt voeden op de vrouwelijke manier, hoe je jouw brein kunt managen en hoe je kunt dealen met je emoties. Dat gaat alleen als je de verbinding met jezelf weer herstelt.

 

Verbinding met jezelf

Dat is het werk dat we doen in de Eetgeluk Universiteit. En in deze podcast krijg je van mij een voorproefje van hoe een Masterclass in de Eetgeluk Universiteit eruit kan zien. Je krijgt van mij een samenvatting van de Masterclass over verbinding. En als dat smaakt naar meer, hou dan vooral je mail in de gaten en als je nog niet bent aangemeld voor de wekelijkse nieuwsbrief, ga dan naar de gelukkige eter.nl en doe dat gelijk even. Je ontvangt dan bericht zodra de deuren van de Eetgeluk Universiteit zijn geopend. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst ontvang je gelijk al fijne kennismakingslessen waarmee je kunt starten.

 

Masterclass over verbinding

Goed, door naar de samenvatting van de Masterclass over Verbinding. Verbinding is waar het over gaat in de Eetgeluk Universiteit. Alles staat in het teken van het herstellen van de verbinding met jezelf. Want op al die plekken in je leven waarin je nog niet in verbinding bent met jezelf ga je compenseren. Je gaat eten of drinken of vluchten in het doen van leuke dingen omdat je bang bent om te voelen of omdat je juist zoveel voelt dat je bang bent voor wat je voelt.

Het kunnen maken van verbinding met jezelf is daarom cruciaal als je jouw relatie met eten wilt herstellen. Maar ook als je wilt kunnen vertrouwen op je gevoel en jezelf wilt gaan voeden op de vrouwelijke manier. Verbinding is de sleutel naar vrede met jezelf en naar vrede in de wereld.

 

Het belang van verbinden en verbinding

Mensen zijn groepsdieren. We zijn gemaakt om ons te verbinden. Of we dat willen of niet. Verbinding zit in onze genen, in onze standaardprogrammering en dus in ons oerbrein. Een mens alleen kan niet overleven. Baby’s die niet worden vastgehouden zullen sterven. En baby’s die nooit liefde hebben ervaren krijgen mentale problemen als ze opgroeien. Zonder iemand waarmee we ons kunnen verbinden kunnen we niet overleven.

Daarom willen we zo graag een partner en daarom willen we zo graag bij een groep horen. Wanneer je verbonden bent met de groep, dan ben je namelijk veilig. En doordat we dat zo belangrijk vinden, vergeten we daarin maar al te vaak onszelf. We doen dingen die we eigenlijk helemaal niet willen doen, we zeggen dingen die we eigenlijk helemaal niet willen zeggen en soms houden we onze mond en bijten onze tong af.

Nu is dat op zich niet erg voor een keertje. Maar wanneer je zo bang bent om buiten de boot te vallen dat je daardoor volledig jezelf verliest wordt het een ander verhaal. Wat we namelijk nooit hebben geleerd is dat we ons alleen maar met de buitenwereld kunnen verbinden als we eerst verbonden zijn met onszelf.

 

De rol van jouw binnenwereld

In de mannelijke wereld waarin we leven hebben we iedere dag opnieuw precies het tegenovergestelde geleerd. Namelijk dat de buitenwereld belangrijker is dan de binnenwereld. Dat de buitenwereld verantwoordelijk is voor hoe we ons voelen. Maar het tegenovergestelde is het geval. De buitenwereld weerspiegelt altijd je binnenwereld. Je binnenwereld is dan ook de plek waar alles begint. Alles begint dus altijd met de relatie die je hebt met jezelf. Dat is de belangrijkste relatie in je leven. Je kunt overal voor weglopen, maar je neemt altijd jezelf mee. Alles begint en eindigt bij jezelf. Niet bij die ander. Sterker nog: je kunt je alleen maar écht met die ander verbinden als je goed in verbinding staat met jezelf.

 

Authenticiteit en Verbinding

Wanneer dat niet het geval is ‘doe’ je alsof je in verbinding bent. Je denkt dat je verbonden bent, maar je bent het niet. Authenticiteit is wat verbinding creëert. En dat kan alleen als je niet bang bent voor afwijzing. Maar om daar te komen is het noodzakelijk dat je in de eerste plaats jezelf niet meer afwijst maar gaat omarmen. Door te stoppen met kijken naar wat je nodig hebt van de buitenwereld of met eerst perfect te moeten zijn. En te starten met kijken naar wat je hebt te geven, aan jezelf en aan anderen.

 

Controle en Verbinding

Er zijn allerlei dingen die we doen waardoor we denken dat we in verbinding zijn. De twee belangrijkste dingen die we doen zijn anderen controleren en oordelen. Dit zijn twee mannelijke manieren van handelen die juist de verbinding verbreken. 

Als het gaat over controle dan is het belangrijk dat je begrijpt hoe het werkt met menselijke relaties.

Voor menselijke relaties geldt dat 1+1=3. Er is een jij, er is een ik en er is een ons.

In iedere relatie zitten dus twee variabelen waar je zelf geen 100% invloed op hebt namelijk de ander en de relatie zelf. De enige waar je 100% invloed op hebt dat ben je zelf. Je hebt dus invloed op jouw rol in de relatie. Maar je hebt geen invloed op de rol van de ander in de relatie.  De relatie is een product, een optelsom van jou en van de ander, maar die ander kun je dus niet beïnvloeden.

 

Het Oerbrein wil de Controle hebben

Wanneer je oprecht contact maakt met iemand, zal je oerbrein daarom signaleren dat je een gevaar loopt. Je oerbrein wil namelijk het liefste alles onder controle houden. Maar je kunt niet alles beheersen. Op het diepste niveau zijn er namelijk twee dingen die je niet onder controle hebt:

  • Die andere persoon
  • De relatie die jullie hebben

Je loopt in iedere relatie daarom een enorm risico op emotionele pijn zoals afwijzing, verplichtingen, een gebroken hart, verlies of teleurstelling. Voor je oerbrein is dat angstaanjagend. Daarom gaan er in ons brein gelijk dikke alarmbellen af wanneer je je met iemand wilt verbinden in een relatie (wat voor relatie dan ook).

Maar, je oerbrein zou je oerbrein niet zijn als het daarvoor geen oplossing op de plank heeft liggen in de vorm van controle. We proberen de mensen om ons heen die veel voor ons betekenen te controleren. Vanuit de gedachte dat ze ons daardoor nooit zullen verlaten, pijn zullen doen of domineren.

Dit controleren van mensen gaat op een heel subtiele manier. We doen het allemaal en daarom hebben we het vaak niet eens in de gaten. Zeker omdat de meeste controlemechanismen helemaal niet lijken op controle en algemeen geaccepteerd zijn.

Veelgebruikte (onbewuste) controlemechanismen zijn:

  • Pleasen
  • Manipulatie
  • Informatie achterhouden
  • Hulpeloos doen
  • Vernederen
  • Overtuigen
  • Geweld
  • Verleiden
  • Liegen

Helaas voor ons bestaat er niet zoiets als risicovrije verbinding. Waarschijnlijk denk je van wel. Waarschijnlijk denk je dat dat als je perfect bent, dat je dan vrij bent van emotionele pijn. Want in de mannelijke wereld waarin we leven hebben we geleerd at als je perfect bent, dat je dan alles onder controle hebt en de wereld aan je voeten ligt.

 

Verbinding voelen en krijgen is niet te koop

Wat ook niet gaat is dat je verbinding kunt kopen (ook al zeggen alle reclames van wel). De basis voor verbinding bestaat niet uit dure cadeaus, goede arbeidsvoorwaarden of veel zakgeld.

De enige mogelijkheid tot verbinding is door onvoorwaardelijk van iemand te houden. Dit is de vrouwelijke weg. De vrouwelijke weg is de weg vanuit liefde, van niet oordelen, van het managen van je brein, van emotionele volwassenheid. Dit is eng en het is bevrijdend tegelijk. En het is ook een absolute garantie dat je pijn gaat krijgen. Maar wanneer je weet hoe je om kunt gaan met je emoties is dat OK.

 

Jezelf afsluiten als mechanisme

Wat er nu vaak gebeurt wanneer je emotionele pijn ervaart is dat je je afsluit of in één van de controlemechanismen vervalt. En dat komt omdat je nooit hebt geleerd hoe je om kunt gaan met je emoties. Daarmee bereik je helaas precies wat je niet wilt bereiken. Je verbreekt de verbinding, zowel met jezelf als met de ander. Maar wanneer je er vanaf nu voor kiest om te blijven liefhebben en je niet afsluit, zul je altijd met meer vreugde uit een vervelende situatie komen.

Probeer om mensen niet meer te controleren. Controleer in plaats daarvan je gedachten en weersta de verleiding om overal op te reageren en dingen te veroordelen. Ga waarnemen wat je denkt en voelt en doe een stap terug.

 

Voelen is het grootste geschenk

Gevoel is je grootste geschenk en het is hetgeen wat voor je oerbrein het meest angstaanjagend is. Wanneer je je niet goed voelt denkt je oerbrein dat je in gevaar bent en dat je dood kunt gaan. Het wordt tijd dat je oerbrein gaat begrijpen dat het tegenovergestelde het geval is. Wanneer je jezelf toe durft te staan dat je je ook af en toe niet goed voelt, maak je jouw leven weer compleet en rijker.

Onthoud dat de meeste emotionele pijn wordt veroorzaakt door je gedachten. Wanneer je leert om je gedachten waar te nemen en te managen, wordt die pijn minder. Dit is wat we doen in de Eetgeluk Universiteit. Daarin ga je leren om je gedachten waar te nemen en hoe je om kunt gaan met je emoties. Zodat je emotioneel volwassen wordt en steeds minder de behoefte hebt om de mensen en wereld om je heen te controleren.

 

Oordelen is een mechanisme van het brein

Als het gaat over oordelen, weet dan dat je brein niet anders kan dan oordelen.

Oordelen is een manier van je brein om een situatie in te schatten en met je te communiceren. Iedere gedachte die je denkt is een oordeel of een mening die je brein heeft over een situatie. Het feit dat je deze gedachte denkt, betekent niet automatisch dat ie ook waar is. Je brein denkt natuurlijk van wel. Dat maakt namelijk heel simpel een optelsom van alle feiten en bestempelt dat als de waarheid. Op basis van die zelf gecreëerde waarheid, jouw waarheid, ga je vervolgens reageren op anderen.

 

Bij de groep horen

Het punt is dat jouw waarheid veelal wordt gevormd vanuit het verlangen om bij de groep te horen. Dat betekent dat hij per definitie al is gekleurd door de gewoonten die gebruikelijk zijn in de groep waarbij je hoort of waar je bij wilt horen. Kijk maar naar pubers: ze kleden zich zoals de vriendengroep waar ze bij willen horen. Als die groep alcohol drinkt, dan drinken ze mee, ook al vinden ze het helemaal niet lekker. Als die groep ieder weekend naar de kroeg gaat, dan gaan ze mee, ook al liggen ze liever vroeg in bed.

Het verlangen om ergens bij te horen ontstaat altijd vanuit angst. Maar vanuit angst zul je nooit jezelf durven te laten zien en daardoor kun je je niet oprecht verbinden. Je suggereert dan dat er een verbinding is, maar er is geen werkelijk contact. Je doet alsof, om erbij te horen. En de ander voelt dit op een dieper onbewust niveau.

 

Oprecht met de wereld en mensen om je heen verbinden

Wanneer je je dus oprecht met de mensen en wereld om je heen wilt verbinden, zul je je eerst met jezelf moeten verbinden. Je zult moeten gaan omarmen wie je werkelijk bent. En je zult jezelf moeten gaan voeden op de vrouwelijke manier. Wanneer je dat gaat doen, zal je leven transformeren. Je zult je vervuld voelen en de behoefte aan al die externe zaken die je leven interessant zouden moeten maken verdwijnt steeds verder naar de achtergrond. Je wordt steeds authentieker. Daardoor trek je automatisch die mensen en die omstandigheden aan in je leven die volledig bij jou passen en die je daardoor vervullen en helpen om de beste versie van jezelf te creëren en leven.

 

Neem jouw gedachten waar

De eerste stap in het herstellen van de verbinding met jezelf begint met niet meer oordelen over jezelf. Dat begint met het waarnemen van de gedachten die je denkt over jezelf. Wat denk je dat anderen denken over jou? Maar ook: wat vertel je nog over jezelf aan anderen en is dat een verhaal dat je nog wilt blijven vertellen?

Is dat wat je echt diep vanbinnen bent? Is dat waarvan je echt voelt dat het past bij jou? Of is er eigenlijk iets anders dat roept en dat ook naar buiten wil komen. Iets waarvoor je bang bent dat anderen je daarom af zouden wijzen?

  • Ben je echt een onaardig mens als je je mening uit
  • Ben je echt een zeur als je zegt wat je wilt
  • Ben je echt egoïstisch als je NEE zegt tegen iets dat je niet wilt doen

 

Angst voor afwijzing

Het feit dat we allemaal een rol spelen is heel logisch. Immers: de angst voor afwijzing is voor je oerbrein levensbedreigend. Dus het denkt dat het veiliger is voor je om een rol te spelen. Maar juist het spelen van een rol is gevaarlijk. Omdat je daardoor mensen en situaties aantrekt die op het diepste niveau niet bij je passen.

Door een rol te spelen die niet bij je past uit angst voor afwijzing door anderen, wijs je daarom jezelf op het diepste niveau af. En daardoor wijs je indirect ook de mensen om je heen af omdat ze zij geen kans krijgen om jouw ware zelf te leren kennen. Plus dat je nooit de mensen zult aantrekken die echt bij je passen.

 

Stoppen met oordelen over jezelf

Wanneer je stopt met oordelen ga je niet alleen jezelf anders zien. Je gaat ook de mensen om je heen anders zien. Je gaat als het ware door de rol heen kijken die ze spelen. Hierdoor weet je of iemand echt bij je past en ga je steeds beter voelen of iemand misbruik van je probeert te maken (of jij van hen). Maar je gaat ook steeds beter voelen wat je zelf nodig hebt en dat aan jezelf geven.

Wanneer je jezelf toestaat om iets niet te mogen weten en met een open mind naar mensen toe durft te gaan, sta je open voor de waarheid van de ander en kun je je echt verbinden. 

 

De buitenwereld als spiegel van wat er leeft in jou

Voordat je je echt met anderen kunt verbinden, is het daarom cruciaal dat je je met jezelf verbindt. Dat je volledig hoort bij jezelf. Op dit moment probeer je waarschijnlijk nog bij jezelf te horen door te voldoen aan de wensen van de buitenwereld. Maar dat is de mannelijke manier. Wanneer je het gaat benaderen op de vrouwelijke manier, dan ga je begrijpen dat de buitenwereld, dat wat er nu gebeurt in je leven, een spiegel is van dat wat leeft in jou.

Dat betekent dat alles wat je meemaakt in de buitenwereld, door jou is gecreëerd vanuit jouw gedachten en gevoelens. Wanneer je echt bij jezelf hoort en echt jezelf durft te gaan omarmen zoals je nu bent, dan voel je je overal thuis. Om de doodeenvoudige reden dat je je thuis voelt in en bij jezelf. Dat is de vrouwelijke weg.

 

Bevestiging zoeken buiten jezelf

Waarschijnlijk zoek je op dit moment nog bevestiging uit de buitenwereld. De buitenwereld moet jou nog vertellen dat je goed bent zoals je bent. Punt is alleen dat je de dingen die je doet vaak niet doet vanuit verbinding met jezelf, maar vanuit het verlangen om erbij te horen en goed gevonden te worden. Zodat je vanuit daar van jezelf kunt houden.

Jezelf aanpassen en streven naar de goedkeuring van anderen staat jouw verbinding met jezelf in de weg. Je kunt je namelijk alleen maar met anderen verbinden wanneer je durft om jezelf met al je imperfecties aan de buitenwereld te laten zien. De mate waarin je jezelf kunt accepteren bepaalt daarom de mate waarin je verbinding, échte verbinding, kunt maken met de mensen om je heen.

 

De relatie die je hebt met jezelf is bepalend

Onthoud dat het enige dat je hoeft te kiezen is om bij jezelf te gaan horen. Jouw hele leven gaat alleen maar over de relatie met jezelf. De verbinding die je hebt (of niet hebt) met de mensen om je heen is puur een spiegel van de verbinding die je hebt met jezelf. Zodra je volledig bij jezelf hoort en je jezelf volledig durft te vertrouwen, hoef je geen moeite meer te doen om je te verbinden. Vanuit de verbinding die je hebt met jezelf, komt dan ook automatisch de verbinding met anderen tot stand.

En: wanneer je de verbinding met jezelf weer in ere herstelt, voel je je veel minder eenzaam. Je kunt nog zoveel mensen kennen, de enige persoon waar je jouw hele leven mee moet leven dat ben je zelf. Dat betekent dat de verbinding met jezelf altijd de hoogste prioriteit dient te krijgen. Want vanuit die verbinding komt jouw verbinding met de rest van de wereld tot stand.

 

De gaten in eigenwaarde hoef je niet te vullen

Wanneer je niet met jezelf in verbinding staat, heb je anderen nodig om te ervaren wie je bent. Je probeert dan jezelf te vinden in de buitenwereld. In het doen en in het hebben van dingen en in perfect willen zijn.

Wanneer je met jezelf in verbinding staat, kom je niet langer vanuit een plek van nodig hebben. Je hebt dan geen andere mensen of dingen nodig om de gaten te vullen in jouw eigenwaarde. Je hebt nog steeds andere mensen nodig, maar niet om jezelf beter te voelen maar om bij te kunnen dragen en waarde te kunnen toevoegen aan elkaars leven.

Wil jij ook gaan eten op de VROUWELIJKE manier?


Doe dan mee aan...

De Vrouwelijke Weg!


Mijn gratis mini cursus waarin ik je leer hoe je jezelf weer kunt gaan voeden in lijn met je VROUWELIJKE behoeften en je diepste VROUWELIJKE eetinstincten.

HIER VIND JE ALLE INFORMATIE

DE NIEUWSTE PODCAST AFLEVERINGEN...

151 - De Eetgeluk Universiteit 2.0

Sep 27, 2024

150 - Queen Energy

Sep 20, 2024

149 - De kracht van Slow Living

Sep 13, 2024